Stukadoors
STS Stukadoors in
Uden
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VSTS Stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
STS Stukadoors
Rentmeestershoef 608
5403 EK Uden

tel: 0413-751512

Extra informatie

Gaat u een nieuw huis bouwen? Wilt u uw huis verbouwen of renoveren? Bent u de steenstrips, het behang, of de granol in de kamers van uw huis zat en verlangt u naar iets nieuws? Wilt u dus meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van écht stucwerk, neem dan contact op met STS.   
STS Stukadoors uit Uden is een jong bedrijf dat in opdracht werkt voor zowel particulieren als bedrijven, of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie. 
 
STS staat voor vakwerk, of het nu gaat om het recht-toe-recht-aan stukadoren van een muurtje tot aan meer verfijnde afwerktechnieken. Altijd en overal zorgt STS ervoor dat het werk prima in orde is. 
 
Het begint natuurlijk bij het geven van een deskundig advies. Een goede voorbereiding is het halve werk en dat geldt ook voor stukadoren. Veel mensen weten niet wat er allemaal mogelijk is, daarom heb ik voor u een aantal voorbeelden verzameld die u kunt zien op de pagina 'Voorbeelden van Stucwerk'. 
 
U weet nu waar u met STS aan toe bent. Maar dan begint het eigenlijke werk pas. Ik hecht zeer aan het nakomen van afspraken. U moet er immers op kunnen rekenen dat het werk wordt uitgevoerd op de manier die is afgesproken met de kwaliteit die is afgesproken en binnen de tijd die is afgesproken. 
 
Kortom, STS Stukadoors staat voor deskundig advies, vakwerk op maat, klantgerichtheid, verstand van zaken en het nakomen van afspraken. Als u overtuigd bent dat STS Stukadoors de goede keus voor u is, dan nodig ik u graag uit contact met mij op te nemen en zelf te ervaren wat ik voor u kan betekenen. Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u ook een formulier invullen.