Stukadoors
Van de Wijdeven Schilders- en Stucadoorsbedrijf in
Tilburg
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VVan de Wijdeven Schilders- en Stucadoorsbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Van de Wijdeven Schilders- en Stucadoorsbedrijf
Heubergerstraat 205
5011GC Tilburg

tel: 013-4674200

Extra informatie

Stucwerk   
Voelt u zich het meest thuis in een klassieke of moderne omgeving? In een woning met een strak interieur of juist met vele verfraaiingen? U kunt alle kanten uit, zolang de basis maar klopt. En die basis, die vindt u bij de afwerking van de wanden en plafonds. 
 
Kies het stucwerk voor uw woning 
 
Voorzie uw interieur van de perfecte achtergrond en kies voor het stucwerk dat past bij uw woning. Van de Wijdeven werkt uw wanden en plafonds af zoals u dat voor ogen heeft. Glad of ruw, strak of met ronde hoeken en randen. Onze gecertificeerde stukadoors werken netjes en doen dat alleen met de beste producten, waaronder die van Prinssen Sierpleisters. 
 
Laat u inspireren 
 
Ontdek in onze showroom in Tilburg het stucwerk voor uw woning. Maak kennis met stucwerk voor badkamer en buitengevels, waarop wij altijd een garantie van 10 jaar bieden. En wat dacht u van speciale decoraties, zoals in wanden gestuukte lampen? Kom snel eens langs en laat u inspireren.