Stukadoors
Van Heumen Stukadoors in
Stein
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VVan Heumen Stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Van Heumen Stukadoors
Omphaliusstraat 15
6171KR Stein

tel: 06-41549682

Extra informatie

VAN HEUMEN STUCADOORS is een ervaren en gecertificeerd stucadoorsbedrijf uit Stein, werkzaam in heel Zuid-Limburg. Met materialen van hoogwaardige kwaliteit leveren wij eersteklas stucwerk. Wij bieden u heldere offertes en betrouwbare afspraken.   
Van Heumen Stukadoors is een breed georiënteerd en gedreven stucadoorsbedrijf waar kwaliteit voorop staat. Ieder project, nieuwbouw of renovatie, verzorgen wij met uiterste zorg. Alle opdrachten en uitwerkingen stellen we in nauw overleg met u vast en we garanderen een correcte afwerking. 
 
Van Heumen Stukadoors is aangesloten bij de NOA (Nederlandse Ondernemers-vereniging voor Afbouwbedrijven). Kijk voor meer informatie over deze garantie op www.ubentbeteraf.nl 
 
 
Verlaagd BTW-tarief voor stucadoren van woningen. 
Onlangs mag het lage BTW-tarief voor het stucadoren van woningen ouder dan 15 jaar, worden verlaagd naar 2 jaar. In het Belastingplan 2010 is voorgesteld om het toepassingsgebied van het verlaagde BTW-tarief voor het stucadoren van woningen ouder dan 15 jaar te verruimen naar woningen van 2 jaar en ouder na eerste ingebruikneming. Dus is uw huis 2 jaar of ouder, dan betaalt u maar 6% BTW i.p.v. de gebruikelijke 19%.