Stukadoors
Van der Harg Stukadoors in
Rotterdam
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VVan der Harg Stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Van der Harg Stukadoors
Riet Hof-Brouwerstraat 31
3066GN Rotterdam

tel: 06-28627644

Extra informatie

Zoekt u een ervaren allround specialist in traditioneel en modern stucwerk? Bij Stukadoorsbedrijf Van der Harg kunt u rekenen op eersteklas vakwerk.   
Van alle soorten wand- en plafondafwerking, het plaatsen van sierlijsten en ornamenten en wanddecoraties tot moderne technieken zoals airless spuitwerk. Wij staan garant voor hoogstaand vakwerk en een puntgaaf eindresultaat. 
 
De finishing touch van uw interieur is bij ons in bekwame handen. Wit u weten wat wij voor uw woning kunnen betekenen? Laat u inspireren door onze website. 
 
Van der Harg Stukadoors is een allround specialist in traditioneel en modern stucwerk. Kwaliteit en service dragen wij hoog in het vaandel. 
 
Mijn naam is Kevin van der Harg, een ervaren stukadoor die zich voortdurend verdiept in de laatste technieken en ontwikkelingen. Mijn stucadoorsbedrijf is gevestigd in Rotterdam, maar ons werkgebied is veel groter. Door de samenwerking met Stucadoorsbedrijf Rigter uit Breda zijn we niet alleen in de Randstad, maar ook in diverse regio’s van Zuid-Nederland actief. Omdat we streven naar de allerhoogste kwaliteit, besteden wij geen werkzaamheden uit. We houden alles in eigen hand. 
 
Van nieuwbouw tot renovatie 
 
Wij zijn gespecialiseerd in de meest uiteenlopende soorten stucadoorswerkzaamheden. Zowel renovatieklussen als kleinere nieuwbouwprojecten staan op onze agenda. We zetten onze schouders onder de meest uiteenlopende vormen van wand- en gevelafwerking. Van traditioneel stucwerk tot moderne technieken zoals airless spuitwerk. 
 
Onze opdrachtvers 
 
Onze opdrachtgevers zijn particuliere huizenbezitters, woningbouwverenigingen en aannemers. 
 
Kiest u voor Van der Harg Stukadoors, dan kiest u voor: 
 
Vakkennis en ervaring 
 
Zoekt u een ervaren stucadoor met kennis van traditionele en moderne stucwerken? Bij Van der Harg Stukadoors bent u aan het goede adres. De kwaliteit van stucwerk wordt bepaald door verschillende factoren. De ervaring en gedrevenheid van de stukadoor. De kwaliteit van de materialen en het gereedschap. Uiteraard speelt ook vakkennis een doorslaggevende rol. Het stucadoorsvak is een klassiek ambacht, maar vandaag de dag volgen de ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op. Up-to-date kennis van de nieuwste technieken, methoden en materialen zijn onmisbaar voor de moderne stucadoor. 
Daarom investeren wij voortdurend in kennis en bijscholing. Een garantie voor kwaliteit van nu. 
 
Duurzame kwaliteit 
 
Kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand. Daarom werkt Van der Harg Stukadoors uitsluitend met de beste materialen en gereedschappen. 
 
Service van A tot Z 
 
Service staat met grote letters op ons visitekaartje. Van advies tot offerte, van de perfecte afwerking tot een uitstekende nazorg. Zowel voor, tijdens en na onze werkzaamheden staan wij tot uw dienst. Goede adviezen zijn bij ons vanzelfsprekend. Wij lichten graag toe welke technieken en producten de beste en mooiste resultaten opleveren in uw situatie. 
 
Geen rommel, netjes werken 
 
Vreest u voor een rommeltje in huis? Dat is niet nodig! Wij werken uitermate netjes en ruimen alles keurig op. Als wij uw woning verlaten zijn de enige souvenirs de prachtige wanden en oogstrelende plafonds. 
 
Scherpe tarieven 
 
Onze tarieven zijn scherp en concurrerend, onze offertes helder en duidelijk. 
Dankzij de verlaging van het BTW-tarief zijn onze prijzen zelfs extra aantrekkelijk. Meer weten? Lees hier snel verder. 
 
5 jaar garantie 
 
Kiest u voor Van der Harg Stukadoors, dan kiest u voor 5 jaar garantie op binnenstucwerk.