Stukadoors
Santana Stukadoors in
Rotterdam
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy

Beeningerstraat 50/B
3042TN Rotterdam

tel: 06-41627664

Extra informatie

Welkom bij stukadoor en schildersbedrijf SANTANA.  Bent u op zoek naar een professionele, betrouwbare en service gerichte stukadoor of schilder? Dan bent u bij SANTANA aan het juiste adres. 
 
Wij zijn voornamelijk werkzaam in de provincie Zuid-Holland, maar zijn inzetbaar door heel Nederland. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven, particulieren en aannemers. Wij werken aan zowel nieuwbouw-, restauratie- als renovatieprojecten. 
 
Bent u benieuwd naar ons werk? Kijk dan snel op de projecten-pagina, waar u een overzicht krijgt van ons geleverde werk. 
 
Stukadoor en schildersbedrijf SANTANA levert werk van hoge kwaliteit. Na jaren ervaring hebben wij ons gespecialiseerd in stuc- en schilderwerk. 
Wij werken zowel binnen als buiten en denken graag met u mee naar het zoeken van een geschikte afwerking voor uw project. 
Van pleisterwerk tot houtrotreparatie, stukadoor en schildersbedrijf SANTANA staat voor u klaar! 
 
Stucwerk 
 
-pleisterwerk 
-sierpleister 
-spackspuitwerk 
-stucwerk binnen/buiten 
 
schilderwerk 
 
-totaalonderhoud binnen+buiten 
-wandafwerking 
-houtrotreparatie