Stukadoors
Lucas Onderhoudsdiensten BV in
Rijswijk
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VLucas Onderhoudsdiensten BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Lucas Onderhoudsdiensten BV
Geestbrugkade 37
2281CX Rijswijk

tel: 070-3903904

Extra informatie

Bij Lucas Onderhoudsdiensten vindt u alles onder één dak. U hoeft voortaan dus maar één naam te onthouden. U heeft een stucadoor, een loodgieter, een metselaar, een timmerman èn een schilder nodig? Bij ons bent u aan het juiste adres. Voor onderhoud, verbouwing, renovatie, schilders- en/of loodgieterswerk levert Lucas Onderhoudsdiensten kwaliteit voor een concurrerende prijs.  Aan onze specialisten mogen hoge eisen gesteld worden. Met onze ruime ervaring hebben wij al heel wat gebouwen gezien: van particuliere woningen tot utiliteitsgebouwen. 
 
Kijk op onze site voor meer informatie. 
 
Lucas Onderhoudsdiensten is uw aannemer van hoge kwaliteit voor al uw onderhoud en renovatieprojecten. Wij hebben jarenlange ervaring en bieden accurate oplossingen. Zowel voor kleine werken als grootschalige en complexe renovaties kunt u bij ons terecht. 
 
Lucas Onderhoudsdiensten heeft ervaring met de particuliere markt maar ook met de zakelijke markt. Zo werken wij met particuliere klanten, woningbouwverenigingen, dienst stadsontwikkeling, de Thuiszorg, beheermaatschappijen en verenigingen van eigenaren. 
 
De vakorganisaties waar Lucas Onderhoudsdiensten bij aangesloten is, bieden u als opdrachtgever de garantie dat het werk naar wens wordt uitgevoerd. 
Lucas Onderhoudsdiensten is een service verlenend bedrijf. 
 
Wij werken klantgericht. Wanneer u één van onze mensen over de vloer heeft gehad, zult u merken dat alles keurig achtergelaten is. Wij denken graag met onze klanten mee.  
 
Objecten 
 
  • Kozijnen  
  • Vloer  
 
Contractvorm 
 
  • Jaarlijks  
 
Soort aanbieder 
 
  • Aannemersbedrijf