Stukadoors
Strikolith Stukadoors in
Raamsdonksveer
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStrikolith Stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Strikolith Stukadoors
Lissenveld 9/13
4941VK Raamsdonksveer

tel: 0162-514750

Extra informatie

Partner in duurzame esthetica.  Het is dit motto dat de basis is van de ontwikkeling van Strikolith als bedrijf en als producent. Samen werken aan verduurzaming en verfraaiing... 
 
Al vanaf 1971 is Strikolith karakterbepalend in gevel- en plafondafwerking. Onze voor de professionele markt bestemde gebruiks- en milieuvriendelijke producten, geven aan gebouwen díe stijl en toegevoegde waarde die u zoekt. Met uitgebreide structuur- en kleurmogelijkheden creëert u voor het gebouw een eigen persoonlijkheid, mogelijk in vele verrassende schakeringen. 
Deze enorme vrijheid in denken en vormgeving combineert Strikolith voor u met gemakkelijke verwerkbaarheid, snelle beschikbaarheid, grondige service en deskundig advies. Uw vragen, wensen en toekomstbeeld vormen binnen ons bedrijf de basis voor inspiratie, constante vernieuwing en verbetering. 
 
Kwaliteit wordt een belangrijk gedeelte bepaald door de optimale mix van vakmanschap, informatie en de situatie. Onze adviseurs en specialisten staan voor u klaar om deze factoren optimaal af te stemmen. 
 
Strikolith heeft voor nagenoeg elke minerale ondergrond en situatie een afwerkingsysteem, ondersteund met doordachte verwerkingsconcepten. Wij richten ons specifiek op de professionele markt en doen alles om de vakman te ondersteunen. Wij bieden hem de zekerheid dat het werk slaagt. Niet alleen door een perfect product te leveren, maar ook door adviezen, begeleiding op de bouwplaats, garanties, en onze Technisch Assortiment Product Service (TAPS). Daardoor stellen we ons niet alleen op als leverancier, maar ook als partner èn inspiratiebron voor de opdrachtgever, professionele verwerker en distributeur. 
 
Bij stukadorend Nederland zijn de aanduidingen 350, 400, 450 en 500 synoniem voor het gerenommeerde sierpleister assortiment van Strikolith, uw sierpleisterspecialist. Bijzonder is dat de gradatie aanduiding van onze sierpleisters door de jaren heen vrijwel een merknaam is geworden. 
 
Diverse soorten sierpleisters 
 
Strikolith beschikt over diverse soorten sierpleister. Zo hebben we voor iedereen, en voor elke prijs, de ideale sierpleister. Karakteristiek is de Strikolith spachtelstructuur, gerealiseerd door een unieke witte, ronde korrel. Door de uitstekende verwerking, in combinatie met een makkelijke manier van structuren, zijn deze sierpleisters voor binnen al vele tientallen jaren de trendsetter voor stukadorend Nederland. Elke dag verwerken vele professionele vaklieden probleemloos hun Strikolith sierpleisters en zijn ze tevreden met het resultaat dat mede door hun vakmanschap bepaald wordt.

Specialiteit
  • Sierpleisters 
  • Spacks 
  • Strikocem 
  • Peents 
  • Gipsen 
  • Profielen 
  • Gevelisolatiesystemen 
  • Afwerkingsysteem 
  • Mortels