Stukadoors
Boersma Stukadoorswerken in
Nijeveen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VBoersma Stukadoorswerken
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Boersma Stukadoorswerken
Nijverheidsweg 19
7948 NE Nijeveen

tel: 0522-254725

Extra informatie

Vakmanschap en kwaliteit   
Boersma Stukadoorswerken is een veelzijdig en dynamisch bedrijf gevestigd in Nijeveen, in de gemeente Meppel. Begonnen in 1996 draaien we inmiddels al weer jaren met veel plezier en energie. We werken met een fijne club, goed gemotiveerde vakmensen voor zowel aannemers als particulieren. Onze werkzaamheden liggen breed zoals u op deze website kunt zien. Waarbij wij het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. 
 
De laatste tijd hebben wij ons gespecialiseerd in het aanbrengen van 'betonlook' op wand en vloer. Door intensieve samenwerking met onze leverancier hebben we veel vakkennis opgedaan. En ons eigen label ontwikkeld. De 'StoneStuc'. 
 
Wij voeren het predikaat 'Stuckeur'. Deze organisatie controleert haar aangesloten bedrijven steeksproefgewijs op de bouw en op kantoor. 
 
En sinds mei 2008 zijn wij aangesloten bij Het Neerlandsch Stucgilde!!! 
 
Stukwerk in woningen ouder dan 2 jaar kan met 6% btw worden belast.  
 
Voor een gemakkelijke keuze 
 
Boersma geeft de voorkeur aan een persoonlijke benadering. In een gesprek wordt duidelijk wat de wensen zijn, zodat een passend advies gegeven kan worden. De overzichtelijke showroom in Nijeveen geeft een goede indruk van de vele mogelijkheden van stucwerk. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje bij ons te nemen. Maar wanneer nodig komen wij ook ter plaatse de situatie en ondergrond bekijken. Daarna kunnen wij een vrijblijvende offerte aanbieden, zodat u rustig een goede beslissing kunt nemen. 
 
Belt u ons gerust voor een afspraak. 
 
Bijvoorbeeld voor het bekijken van onze nieuwe 'betonlooks'. Dit is onze eigen 'StoneStuc'.