Stukadoors
Stucomiek Stukadoors in
Nieuw vennep
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStucomiek Stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stucomiek Stukadoors
Lireweg 80
2153 PH Nieuw vennep

tel: 0252-621352

Extra informatie

In 2001 is het bedrijf Stucomiek Stukadoors opgericht door mij, Jorrit Kersteman. Vele jaren daarvoor ben ik begonnen als schilder, en kreeg steeds meer plezier in het werk en het uitvoeren van de werkzaamheden. Naar verloop van tijd ben ik stucwerk erbij gaan doen. Dit laatste heeft vervolgens er toe geleid dat ik fulltime stukadoor ben geworden. Zoals u hierboven aan de definitie kunt lezen heb ik mijn eigen bedrijf Stucomiek Stukadoors genoemd, dit omdat mijn medewerkers en ik houden van gezelligheid, plezier en de nodige dosis humor. Nu bestaat mijn eigen bedrijf al ruim zes jaar en het gaat nog steeds ontzettend voorspoedig. Stucomiek Stukadoors is onlangs uitgebreid met een showroom aan de Lireweg 80 in Nieuw-Vennep, waar wij op dit moment volop aan de slag zijn om alles in orde te maken. Ik hoop u daar eens te zien!