Stukadoors
Delstuc Stukadoors in
Monster
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VDelstuc Stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Delstuc Stukadoors
Molenstraat 103
2681BP Monster

tel: 0174-248935

Extra informatie

Delstuc is specialist in veelzijdig stucwerk. Prachtige ornamenten, nostalgisch lijstwerk, strakke stucwerkplafonds. Voor de specialisten is dit dagelijks werk. Natuurlijk kunt u ook voor mechanisch stucwerk, zoutbestendig pleisterwerk, sierpleisters en de nieuwste afwerkingstechnieken bij Delstuc terecht.   
Zeg je vakmanschap, dan zeg je Delstuc. 
 
Delstuc is gevestigd in Monster en specialist in stucwerkrestauratie. Dit familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring verricht veelzijdig stucwerk, waaronder prachtige ornamenten, nostalgisch lijstwerk en strakke stucwerkplafonds. Voor ons als specialisten is dit dagelijks werk. Natuurlijk kunt u bij Delstuc ook terecht voor mechanisch stucwerk, zoutbestendig pleisterwerk, sierpleisters en de nieuwste afwerkingstechnieken. 
 
Delstuc werkt regelmatig aan monumenten. Oude gebouwen renoveren is een specialisme. Steeds vaker weet men Delstuc ook te vinden voor buitengevelrestauraties. Na het vertrek van Delstuc is het pand weer in originele staat. 
 
Dat Delstuc staat voor kwaliteit mag blijken uit de goede recensies die Delstuc van veel klanten krijgt. Anton van Delden is in het verleden in de prijzen gevallen bij de Nederlandse kampioenschappen stukadoren en is momenteel verbonden aan het Regionaal Opleidingencentrum "Zadkine" als leerkracht en examinator via de Stichting Vakopleiding Stukadoors. 
 
Een speciaal oog voor kwaliteit is hard nodig, want vakmanschap is een zeldzame zaak aan het worden. Mede daarom is Delstuc recent gecertificeerd bij de ESA en bij de SVS als erkend leerbedrijf. 
 
Een van onze medewerkers is onlangs opnieuw in de prijzen gevallen bij Nederlandse en Europese stukadoorswedstrijden. Dit zegt veel over de passie van de medewerkers bij Delstuc uit Monster.

Specialiteit
  • stucwerk 
  • ornamenten 
  • lijstwerk 
  • stucwerkplafonds 
  • mechanischstucwerk 
  • zoutbestendigpleisterwerk 
  • sierpleisters 
  • denieuwsteafwerkingstechnieken