Stukadoors
Fa. Kroek en zn. Stukadoors in
Meppel
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VFa. Kroek en zn. Stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Fa. Kroek en zn. Stukadoors
Prins Hendrikstraat 1-B
7941 EA Meppel

tel: 0522-255600

Extra informatie

Voor alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden kunt u contact met ons opnemen. We hebben de kennis en ervaring in huis om deze werkzaamheden voor u te kunnen uitvoeren. Van de meest sierlijke ornamenten tot aan de afwerking van de vloer. Maar ook voor de afwerking van wanden en plafonds bent u bij ons aan het juiste adres.   
 
Wie zijn wij ? 
 
Stukadoorsbedrijf Kroek is een kleinschalig familie stukadoorsbedrijf. De directie en administratie worden door de heer en mevrouw Kroek gevoerd. Dit houdt in dat de lijnen binnen ons bedrijf kort en overzichtelijk zijn. Op deze manier kunnen we snel op allerlei vragen en opdrachten inspelen. 
 
Zo kunnen wij snel een afspraak maken met de particuliere of bedrijfsmatige opdrachtgever. Een prijsopgave heeft u snel in huis en een afspraak voor het bekijken van het werk is zo gedaan. 
 
Ons personeelsbestand bestaat uit ongeveer 5 personen. De toekomst van ons mooie familiebedrijf ziet er goed uit. Ook onze jongste zoon is inmiddels ongeveer 7 jaar werkzaam binnen het bedrijf. Stukadoorsbedrijf Kroek heeft het opleiden van het personeel hoog in het vaandel staan. Onze personeelsleden krijgen dan ook alle mogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen. Zodoende hebben wij ook de titel van Erkend Leerbedrijf verdient. 
 
We zijn aangesloten bij het NOA garantiefonds. Dat betekent dat u verzekerd bent van echt vakwerk. Ook hebben wij een goedkeuring van de stichting Afbouwkeur. Dit houdt in dat wij het logo van Stuckeur mogen voeren. Dit geeft u de zekerheid dat u zaken doet met een betrouwbaar en vakbekwaam bedrijf.  
 
Onze diensten 
 
Alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden kunt u door ons uit laten voeren. Dit kan zowel op de handmatige traditionele manier als op de machinale manier. Voor onze werkzaamheden maken we gebruik van de beste materialen. U kunt bij ons terecht voor verschillende wand- en plafondafwerkingen. Maar ook voor lijsten en ornamenten en het leggen van vloeren. We doen renovatie en nieuwbouw en ook als het gaat over stucwerk buiten beschikken wij over een ruime ervaring en voldoende kennis. 
 
U kunt o.a. bij ons terecht voor renovatieprojecten, bungalows, vrijstaande huizen, verbouwingen en utiliteitsbouw. 
 
Mocht u meer willen weten over onze diensten dan kunt u onze bedrijfsinformatie vinden op de contactpagina.