Stukadoors
Eilers Stukadoorsbedrijf in
Maassluis
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VEilers Stukadoorsbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Eilers Stukadoorsbedrijf
Haven 30a
3143 BC Maassluis

tel: 010-5917489

Extra informatie

Eilers Stukadoorsbedrijf   
Geen opdracht is voor ons te groot of te klein. Wij werken voor particuliere opdrachtgevers, maar ook voor overheden en grote bedrijven. Van kleine verbouwingen tot complete renovatie- en restauratieprojecten, u kunt het aan ons toevertrouwen. 
 
Onze medewerkers zijn allen specialisten in hun vakgebied. Zij maken van uw gevel, wanden en plafonds een kwalitatief en esthetisch hoogstandje. 
 
Diensten 
 
Van particuliere opdrachtgever tot lokale overheden of grote en kleine aannemers, van kleine verbouwing tot complexe renovatie projecten, geen opdracht is voor ons te klein of te groot. 
 
Stukadoorsbedrijf Eilers BV staat voor u klaar bij de volgende werkzaamheden: 
 
  • Stukadoor werkzaamheden 
  • Spuitpleisters 
  • Akoestische spuitpleisters 
  • Sierpleisterwerk 
  • Lijsten en ornementen 
  • Schilderwerk 
 
Alle Stukadoorswerkzaamheden in de ruimste zin 
 
Stukadoren is een vak, wij zijn altijd één van de laatste in het bouwproces. Het is belangrijk om vooraf te weten wat de opdrachtgever met de wanden gaat doen na het aanbrengen van onze stukadoorslaag. De ondergrond behandelen wij voor diverse verschillende afwerkingen; behang, tegelwerk, spuitwerk, sierpleisters, sauswerk, betonlook e.d., indien gewenst kunnen wij al deze behandeling ook voor u uitvoeren. 
 
Wij brengen onze stuklaag aan op diverse verschillende ondergronden, wij behandelen altijd deze ondergronden met de juiste voorstrijkmiddelen om zo de juiste hechting en/of zuiging te krijgen, vervolgens smeren wij de wanden met de des gewenste gips of cement product. Wij gebruiken altijd hoogwaardige produkten. 
 
Kwaliteit 
 
Stukadoorsbedrijf Eilers staat voor kwaliteit. Wij werken samen met gerenommeerde leveranciers en vaste onderaannemers. Ons personeel is vakbekwaam en heeft vele duizenden vierkante meters ervaring. 
 
  • Wij zijn VCA gecertificeerd 
  • Wij zijn aangesloten bij Stuckeur 
  • Medewerkers worden regelmatig geschoold en opgeleid.