Stukadoors
Stukadoorsbedrijf P.H. de Jager in
Leeuwarden
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStukadoorsbedrijf P.H. de Jager
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Stukadoorsbedrijf P.H. de Jager
De Deelen 2
8939BD Leeuwarden

tel: 058 2800324

Extra informatie

VAKMANSCHAP WINT ALTIJD   
Bij Stukadoorsbedrijf P.H. de Jager in Leeuwarden bent u verzekerd van klassiek vakwerk voor reële tarieven. We hebben ervaring met alle technieken in nieuwbouw en restauratie. Onze specialiteit is het in volle glorie herstellen van klassieke panden met fraai ornamenten- en lijstwerk. Maar ook voor het meer gangbare stukwerk staan wij met plezier aan de spaan! 
 
Stukwerk 
 
Het traditionele stukwerk is de basis van ons vakmanschap. Een oneffen, afgebrokkelde wand van stenen of cement veranderen wij in een snaarstrakke, spiegelgladde wand die de loodlijn en de tijdsbalk trotseert. De gips- of cementlaag die wij opbrengen, streelt het oog en zit als een huis. Daar durven we gerust garantie op te geven. De aangebrachte stuklaag kan probleemloos worden afgewerkt met saus, behang of tegels. 
 
Sierpleisters 
 
Sierpleister is de aangewezen methode voor een natuurlijk ogende wandafwerking met een exclusieve uitstraling. Dit vakmanschap is bij ons in vertrouwde handen. U bepaalt de gewenste uitstraling, wij maken er een visitekaartje van. Grof, fijn of gewolkt, we beheersen de kunst. U wilt gekleurd stukwerk? Ook dat kan: kleurecht en stootbestendig. 
 
Decoratieve pleisters 
 
Een moderne variant op de sierpleisters vormen de decoratieve pleisters. Nieuwe technieken en nieuwe materialen maken het mogelijk om vele verrassende wandafwerkingen te creëren. Er zijn vele kleurvarianten, motieven en glanzende afwerkingen mogelijk. Voor de vele toepassingsmogelijkheden verwijzen wij u graag naar de website van onze leverancier Ursapaint en Frescolori. 
 
Filmwerk 
 
Filmwerk is het strak maken van oude (sier)pleisterwanden, maar ook van nieuwbouwwanden van kalkzandsteenblokken. De dunne filmlaag die we opbrengen, maakt een eind aan alle oneffenheden. Een ideale basis voor sauswerk, maar ook voor een fraaie sierpleister of decoratieve pleister. 
 
Ornamenten 
 
Een uitdaging die we graag aangaan: het restaureren van plafond- of wandornamenten die de tand des tijds met de nodige brokken hebben doorstaan. We brengen ze, inclusief het lijstwerk, geheel terug in de oorspronkelijke luister. Ook mallen maken we zelf. Bovendien beschikken we over diverse mallen in diverse klassieke stijlen. 
 
U WILT DUIDELIJKHEID? 
 
Daar houden we zelf ook van! Vraag ons dus gerust om een vrijblijvend advies of een duidelijke offerte. Dan staan we op het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. Ook daarna zult u niet te maken hebben met lange wachttijden. Wij werken volgens het principe: afspraak is afspraak. 
 
Mooi voor later 
 
Zekerheid op langere termijn? Ook dat heeft u bij ons. We zijn niet voor niets aangesloten bij de NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven) en nemen we deel aan de regeling voor erkende stucadoorsbedrijven (LINK: http://www.esa-stukadoor.nl) . Maar de beste zekerheid vindt u wellicht in onze referenties. Wat ons betreft, is vakwerk uit het verleden een garantie voor de toekomst!