Stukadoors
Stukadoors Kees Guijt in
Katwijk
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStukadoors Kees Guijt
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stukadoors Kees Guijt
Duinstraat 34
2225RC Katwijk

tel: 06-23979060

Extra informatie

Sinds 2010 ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen met mijn stucadoorsbedrijf in Katwijk.   
Sindsdien heb ik al diverse projecten op mijn naam mogen zetten en vele mensen in de Bollenstreek blij gemaakt met strak gestucte muren en plafonds. Alles op het gebied van stucen kan ik uitvoeren. In Katwijk en omgeving of verder daarbuiten. Voor mij zijn alle projecten even belangrijk en worden met zorg en aandacht uitgevoerd. 
 
Heeft u informatie nodig of wilt u een prijs opvragen voor het stucen van uw project, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik kom graag bij u langs! 
 
 
De garantie van écht vakwerk met NOA-Afbouwgarantie 
Kwaliteit en service zijn mooie woorden, maar u heeft meer aan zekerheid en garantie. Daarom hanteren wij in onze werkzaamheden de NOA-Afbouwgarantie. Speciaal voor particulieren heeft de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond afspraken gemaakt over algemene consumentenvoorwaarden. Hierin zijn de rechten van zowel de consument als het afbouwbedrijf vastgelegd en verdwijnen de kleine lettertjes uit het contract. Het keurmerk staat niet alleen voor de zekerheid van een goed eindresultaat, maar ook voor duidelijkheid: heldere offertes, duidelijke afspraken en probleemoplossend vermogen. Zo mag u van ons verwachten dat wij ons volledig inzetten om uw planning te realiseren en met u meedenken en adviseren waar nodig. Een kwestie van verantwoordelijkheid nemen. 
 
Op de website www.ubentbeteraf.nl vindt u meer informatie over NOA-Afbouwgarantie en de volledige consumentenvoorwaarden met alle garanties.