Stukadoors
Allinstuc Stukadoors in
Kampen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VAllinstuc Stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Allinstuc Stukadoors
Handelsstraat 11
8263 BE Kampen

tel: 038 - 3311030

Extra informatie

Bent u op zoek naar een stucadoorsbedrijf met oog voor uw woonwensen? Dan bent u bij All in Stuc aan het juiste adres.   
Bovendien: 
 
  • Leveren we altijd maatwerk. 
  • Staat onze jarenlange ervaring en gedegen kennis garant voor vakwerk. 
  • Bieden wij een goede prijs-kwaliteitverhouding, inclusief servicegarantie. 
  • Ontvangt u gratis professioneel kleuradvies gericht op uw interieur. 
  • En kunt u in onze showroom maar liefst tien verschillende kamers met diverse stuctechnieken bewonderen. 
 
Van stucwerk tot styling, onze ervaren professionals geven uw huis het karakter waar u naar verlangt. 
 
Bij All in Stuc werken echte vaklieden. Uw stucwerk wordt dan ook verzorgd door professionals die liefde en passie voor het vak hebben. Bovendien hebben zij allemaal een degelijke opleiding gevolgd, zodat u verzekerd bent van écht vakwerk! 
 
 
Keurmerk 
 
Stukadoorswerk is secuur en uitdagend werk dat is weggelegd voor specialisten. Als klant wilt u dan ook de zekerheid van gedegen vakmanschap. Als bewijs van onze kwaliteit en service mogen wij het stuckeur logo voeren. Het keurmerk voor erkend vakmanschap.  
 
Meer informatie over onze keurmerken vindt u op www.afbouwkeur.nl (stuckeur) en op www.ubentbeteraf.nl (NOA-Afbouwgarantie). 
 
All in Stuc verzorgt stucwerk voor particulieren. Onze visie is dat stucwerk bij uw interieur moet passen en volledig aan moet sluiten op uw wensen. Dankzij deze visie hebben wij zelfs de Gouden Brander Spaan gewonnen in de categorie Particuliere opdrachtgever. 
 
De jury van de Gouden Brander Spaan over All in Stuc: 
“Goed en mooi gekleurd stucwerk. Dat is een voorwaarde. Maar daar valt of staat het niet alleen bij. De jonge onderneemster van All-in Stuc heeft voor een nieuwgebouwde woning in Biddinghuizen een compleet professioneel kleurplan ontwikkeld waarin ze de wensen van de klant doeltreffend heeft vertaald. Een uitzonderlijke marktbenadering!” 
 
Ontdek de mogelijkheden van stucwerk 
 
De mogelijkheden op het gebied van stucwerk zijn enorm. Een keuze maken is dan ook niet eenvoudig. Op deze website kunt u kennismaken met de talloze stuctechnieken. Bent u op zoek naar inspiratie of wilt u liever persoonlijk advies? Kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom. 
 
Met muren bouw je een huis, met liefde en dromen een thuis 
 
Als erkend stucadoorsbedrijf is Allinstuc Stukadoors Hoenderdaal al sinds 1995 actief op de particuliere markt en gespecialiseerd in professionele plafond- en wandafwerking. 
 
Vanuit vakmanschap (stucadoor van het jaar) streven we naar een tevreden klant. 
 
Dit doen we o.a. door het bieden van een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit voor o.a. spackspuiten, glad pleisterwerk, spachtelputz en glasvlies behang. Onze stukadoor maakt de wandafwerking zoals u het wenst. 
 
U bent welkom in onze woonwinkel, waar u onder het genot van een kopje koffie, de vele voorbeelden van bijv. stucwerk, sierlijsten, vliesbehang, verf en muurverven kunt zien en aanschaffen.