Stukadoors
Hans van Wanrooy Stukadoors in
Kaatsheuvel
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VHans van Wanrooy Stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Hans van Wanrooy Stukadoors
Potgieterstraat 8
5171EH Kaatsheuvel

tel: 0416-273813

Extra informatie

Reeds 37 jaar werkzaam in de bouw, waarvan 13 jaar als zelfstandige. Een klus wordt, indien wenselijk, in zijn totaal aangenomen.Door de jarenlange ervaring kunnen wij u ook bijstaan met het geven van adviezen. Wij vinden het belangrijk met A-kwaliteit materialen te werken vanwege de duurzaamheid en een beter eindresultaat. U kunt bij ons terecht voor alle bouwwerkzaamheden, zoals stuc- en tegelwerk, renovatie en nieuwbouw. Vraag vrijblijvend een offerte aan!   
Hans van Wanrooy Stukadoors: bouwen, renoveren? Van A tot Z Termen als kwaliteit, service en nazorg verschijnen in ieder bedrijfsartikel. In de praktijk zitten er echter veel haken en ogen aan die zogenoemde ‘service’. In de bouwsector maakt Hans van Wanrooy Stukadoors onderscheid door in Kaatsheuvel bondig te werk te gaan: Klant is Koning en Van Wanrooy is het aanspreekpunt. Waarmaken Sinds 1999 ben ik zelfstandig ondernemer. Ik draag verantwoordelijkheid voor grote bouwprojecten bij particulieren, maar neem net zo goed kleinschalige klussen aan. Een complete renovatie van A tot Z ligt binnen de mogelijkheden. Ik beschik over een vaste ploeg specialisten, die zelf ondernemend genoeg zijn onder mijn regie om een flinke bouwklus aan te pakken. Het kan ook zijn dat er alleen gestukadoord of getegeld moet worden, dit alles is mogelijk. Dankzij mond-tot-mondreclame is de vraag naar projecten gegroeid. Ook al heb je ervaring, je moet het wel laten zien bij mensen aan huis. Voordat er echter een muur gemetseld wordt, kom ik indien nodig meerdere keren bij klanten thuis om te praten over woonwensen en eventuele bouw-tekeningen. Goede planning en verzorging Ik ben in het verleden op werkplekken gekomen die onverzorgd, of zelfs vies, door werklui zijn achtergelaten en daar heb ik persoonlijk een hekel aan. Of ik nu zelf aan de gang ben of één van mijn zelfstandige collega’s: ik verlang dat de bouw opgeruimd is. Het zijn maar details, maar bij ons in de bouw moet je beseffen dat je bij mensen thuis werkt. Daarnaast hekel ik projecten die langer duren dan nodig is. Ik vind dat een klus binnen de afgesproken planning klaar moet zijn. Tijdens het bouwen komen we altijd knelpunten tegen. Met mij als aanspreekpunt zit ik er gelukkig bovenop. Ik wil dan ook dat het snel opgelost is. No-nonsense dus, met de wens van de klant bovenaan. In de praktijk Mijn werkgebied ligt vooral in en rond Kaatsheuvel. Bij vaste én nieuwe klanten maak ik graag een persoonlijk gesprek over materialen, indelingen en inrichting. Op het gebied van kleur en styling geef ik klanten graag tips ! Maar uiteindelijk maakt de klant de keuzes. Wij proberen slechts te ondersteunen en woonwensen uit te voeren. Ideeën leiden tot de start van de renovatie, het aanbrengen van tegel- of metselwerk en desgewenst stucwerk. Ik zorg dat de kwaliteit van het materiaal net zo degelijk is als mijn werkende handen. Dit materiaal is afkomstig van Jac Klijn, waar ik al jaren vaste afnemer ben. Over prijs en kwaliteit: Hoewel klanten gevoelig zijn als klussen goedkoop worden aangeboden richten wij ons op kwaliteit en dat het project in keurige staat wordt opgeleverd met de beste materialen. Ik probeer altijd een heel faire prijs af te geven .

Specialiteit
  • Nieuwbouw 
  • Renovatie 
  • Systeembouw 
  • Algehelerenovatie 
  • Kleurenstylingadvies