Stukadoors
Bouwbedrijf Breuckers in
Hoensbroek
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VBouwbedrijf Breuckers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Bouwbedrijf Breuckers
Kastanjelaan 116
6431GM Hoensbroek

tel: 06-21631002

Extra informatie

De specialist voor al uw stukadoorswerk. In geheel Zuid-Limburg! Uw betrouwbare specialist uit de omgeving voor alle stukadoorswerkzaamheden.   
Traditioneel werk 
Sierpleisters 
Moderne afbouwmaterialen 
 
Bent u op zoek naar een ervaren, vakbekwame, gedreven, professionele en flexibele gediplomeerde stukadoor? 
Ik heb ruime ervaring in traditioneel stukadoorwerk zoals schuurwerk of pleister maar ook in sierpleisters zoals spachtelputz, etc. 
 
 
Vakopleiding en ervaring staan voor kwaliteit! 
 
Het werken met de traditionele stukadoorsmaterialen en de moderne afbouwmaterialen vereist kennis van de materialen die up-to-date moet blijven. De moderne materialen – veelal gebaseerd op kunstharsdispersies – hebben geheel andere eigenschappen dan het traditionele gips, kalk en cement. Scholing en bijscholing zijn en blijven daarom ook voor een stukadoor essentieel. 
Gratis een vrijblijvende offerte op maat 
 
Wij nemen alle klussen aan, groot of klein. Voor concurrerende prijzen en de ruime ervaring staat voor kwaliteit. 
Elke klus is anders en elk soort stuukwerk is anders. Het is moeilijk om via de telefoon of e-mail een exacte offerte te verstrekken. De kosten van het te leveren werk worden mede bepaald door het te gebruiken materiaal, de ondergrond en of het te bewerken object mogelijk een voorbehandeling nodig heeft, Natuurlijk wilt u vooraf weten waar u aan toe bent en ook voor ons is dat prettiger. Ons motto is immers ‘afspraak is afspraak’. Neem daarom zonder enige verplichting contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs om kosteloos een vrijblijvende offerte te maken.

Specialiteit
  • Stukadoorswerk 
  • Sierpleister 
  • Plafonds 
  • Traditioneelwerk 
  • Moderneafbouwmaterialen