Stukadoors
Stukadoors R W Spakman in
Hilversum
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStukadoors R W Spakman
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stukadoors R W Spakman
Eemnesserweg 38
1221CZ Hilversum

tel: 035-6850448

Extra informatie

Stukadoorsbedrijf R.W. Spakman   
Laat ik me even voorstellen. Mijn naam is Ronald Spakman uit Hilversum. Rond 1900 had mijn grootvader een stukadoorsbedrijf Spakman. Ik heb deze traditie voortgezet en heb nu 30 jaar ervaring in stukadoorwerkzaamheden. Ik ben begonnen bij Spakman, die het familie bedrijf van vader Spakman hilversum heeft overgenomen. Na 15 jaar ben ik een eigen bedrijf gestart en doe dit met heel veel plezier. Mijn bedrijf staat voor vakwerk van hoogwaardig niveau. 
 
Hilversum, Laren, Blaricum, Bussum, Huizen, Naarden, Weesp, Muiden, Wijdemeren, 'sGraveland, Kortenhoef, Nieuw - Loosdrecht, Hollandsche Rading, Baarn, Soest, Hoogland, Vathorst, Bilthoven, Maartensdijk, Westbroek, Tienhoven, Groenekan, de Bilt, Maarsen, Breukelen, Utrecht, Amersfoort, Amsterdam zijn plaatsen waar ik goede recensies heb achter gelaten, maar ook hier buiten kunt u gerust bellen vooor een afspraak of: 
 
Stukadoor offerte aanvragen, klik even op contact. 
 
Ik kan met mijn stukadoor ervaring en kennis wensen van klanten vertalen naar concrete oplossingen. 
 
Orde en netheid staan bij mij op nummer 1. 
 
Bedrijfsprofiel 
 
R.W. Spakman 
 
Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het stukadoorwerk voor wanden en plafonds, het restaureren van stukadoorwerk, aanbrengen van lijsten, restauratie van lijstwerk en het spuitwerk voor wanden en plafonds. Tevens maatwerk m.b.t. lijsten mogelijk. 
Een prijsopgaaf is afhankelijk van een aantal zaken, de dikte, de ondergrond en het materiaal, daarom is het moeilijk om u op voorhand een prijs te geven, we kunnen u uiteraard wel een m2-prijs geven, maar voor een totaalprijs zullen we bij u het werk op moeten meten. 
U kunt ook een afspraak maken om één en ander te bespreken betreft uw keuze voor het te maken werk. Indien u vrijblijvend een prijsopgaaf of afspraak wilt maken kijk dan onder het menu item "contact". 
 
Wooncomfort 
 
Wooncomfort verdient een meesterlijke afwerking. Met een vakkundig aangebracht stucwerk haalt u een meesterwerk in huis dat niet alleen verfraait, maar ook nog eens akoestisch en brand- en vochtwerende eigenschappen bezit. Duurzaam stucwerk wordt gemaakt door mensen die exact weten welke eisen aan de ondergrond en het gebruikte materiaal worden gesteld. 
Wij beschikken over de juiste kennis, voldoende ervaring en het vereiste gereedschap. Wij kennen alle mogelijkheden van stucwerk, kunnen woonwensen feilloos interpreteren en u, desgevraagd, van vakbekwaam advies voorzien. Tijdig overleg kan bovendien ideeën opleveren waar u misschien nog nooit aan hebt gedacht... 
 
Regio 
 
Bent u op zoek naar een stukadoorofferte in de regio Amsterdam, Amersfoort, Utrecht of Gooi en omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!!! 
 
Specialisatie 
 
Specialisatie 
 
R W Spakman stukadoor Hilversum heeft een breed aanbod qua specialisaties van nieuwbouw, verbouwingen tot een volledige renovatie. 
Hieronder vind u nog een aantal specialisaties die hier van toepassing zijn bij bovengenoemde werkzaamheden : 
 
 • Glad pleisterwerk 
 • Sierpleisters 
 • Buitenwerk  
 • Gevelisolatie 
 • Restauratie oude plafonds  
 • Stucco-antico  
 • Betonlook en andere Italiaanse decoratie technieken  
 • Airless spuittechniek 
 
Ik ben tevens ook gespecialiseerd in villabouw, waarbij hoge kwaliteit wordt gevraagd en geleverd.

Specialiteit
 • Stukadoorwerk 
 • Wanden&plafonds 
 • Restaureren 
 • Aanbrengenlijsten 
 • Spuitwerk 
 • Gevelisolatie 
 • Sierpleisters 
 • Gladpleisterwerk