Stukadoors
Warta stukadoors in
Groningen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VWarta stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Warta stukadoors
Fossemaheerd 33
9737 KA Groningen

tel: 050-5494908

Extra informatie

Warta stukadoors staan voor u klaar.   
Jaren lange ervaring met het leveren van kwaliteit en service op het gebied van stukadoren en tegelzetten. 
 
Wij leveren werk aan particuliere en zakelijke klanten en staan voor kleine en grote werkzaamheden voor u klaar. 
 
Om u zich wat te kunnen oriënteren met wat u wilt en om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen hebben wij deze website voor u. 
 
Neem gerust contact met ons op, voor vragen of een vrijblijvende offerte.  
 
Gladpleisterwerk 
 
Met pleisterwerk wordt bedoeld het vlak en strak maken van bestaande (betonnen) wanden en plafonds met behulp van een dunne laag gipsmortel. Een pleisterwerklaag heeft een dikte tussen de 1 en 6 millimeter. Bijdikkere afwerklagen wordt gesproken van raapwerk. 
 
Pleisterwerk levert een gladde ondergrond voor vrijwel alles: Sierpleister (spachtelputz), beschilderen, sauzen, behang, etc. Hierbij is de mate van gladheid naar keuze; ook een spiegelgladde afwerking is goed mogelijk. Als ondergrond voor een gepleisterd plafond zijn gipsplaten noodzakelijk. 
 
Gips werkt vochtregulerend: het kan vocht opnemen én dit opgenomen vocht weer afstaan. Pleisterwerk is daarvoor ook geschikt voor de afwerking van vochtige ruimtes zoals badkamers en kelders. Net als raapwerk heeft pleisterwerk brandvertragende eigenschappen, zij het in mindere mate. 
 
Fijnschuurwerk 
 
Bij deze afwerking wordt de schuurspons gebruikt. Het product kan zowel in banen als in wildverband wordenaangebracht. Door het schuren ontstaat een prachtig wolkachtig schaduweffect in een natuurlijke witte kleur. 
 
Zowel in direct als indirect licht is dit schuureffect goed zichtbaar. Bij daglicht ziet een schuurwerk er, door de veranderende lichtval in de seizoenen, telkens iets anders uit. Schuurwerk zal u dan ook niet snel vervelen. 
 
Schuurwerk is voor zowel plafonds als op muren uitvoerbaar. Daarnaast hoeft u uw wanden en of plafonds na het schuurwerk niet meer te sausen! 
Sierpleister 
 
Sierpleister is een kunststof gebonden sierpleister die doorgaands gebruikt wordt ter versiering van wanden. Het materiaal bestaat voor 80% uit witte gebroken marmerkorrels en voor 20% uit bindmiddelen (lijm). 
 
Sierpleister is aan te brengen in diktes van 1 to 4 millimeter. De marmerkorrels in sierpleister zijn verkrijgbaar in drie groottes: fijn, extra fijn en extra fijn plus. Standaard diktes die wij voor binnen het huis gebruiken zijn 1.0 mm, 1.2 mm en 1.5 mm. 
 
Sierpleister kan worden aangebracht in vrijwel iedere gewenste natuurlijke kleur. Onze kleurenwaaiers bestaan uit ruim 4.000 natuurlijke kleuren, vraag hier tijdens ons bezoek gerust naar. De meeste gebruikte kleuren zijn wit en extra wit (voor kleurechtheid op oudere wanden). 
 
Doordat sierpleister uit hoogwaardig materiaal bestaat, kan het ook worden toegepast op buitenmuren. Zo kunnen bijvoorbeeld ook terraswanden en platen van buitengevelisolatie worden afgewerkt met sierpleister. 
 
Ter kleuring worden uitsluitend natuurlijke pigmenten toegepast!