Stukadoors
Stukadoors Brogera in
Groningen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStukadoors Brogera
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stukadoors Brogera
Peizerweg 140
9727AP Groningen

tel: (050) 5350178

Extra informatie

Welkom bij Stukadoors Brogera   
Brogera is een stukadoors- en afwerkbedrijf te Groningen dat sinds 2003 bestaat en inmiddels een kleine 20 werknemers in dienst heeft. Het verzorgt onder andere het leggen van siergrindvloeren, cementdekvloeren, kunststof (giet)vloeren & stukadoorswerk. Ook kunnen wij u terzijde staan bij het afwerken van uw wanden en plafonds. 
 
Op deze website geven wij u een overzicht van de werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten. Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u gerust contactmet ons opnemen. 
 
We zijn vooral werkzaam in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. 
Wij zijn verhuisd! 
Vanaf 30 april is Brogera gevestigd in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Peizerweg 140 te Groningen. Hier hebben wij ook een uitgebreide showroom tot onze beschikking. 
 
Het bedrijf 
 
Stukadoors- en afbouwbedrijf sinds 2003! 
Personeelsfoto Brogera 
 
Het beroep stukadoor is een nauwkeurig en ambachtelijk vak, Gerard Brouwer van Brogera Stukadoors en afbouwbedrijf BV in Haren weet daar alles van. 
 
Een kleine twintig jaar zit hij in het vak en sinds drie jaar als zelfstandig ondernemer. Momenteel bestaat het bedrijf uit een team van een kleine 20 medewerkers. Het bedrijf is werkzaam in de drie noordelijke provincies voor particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en woningbouwverenigingen. 
 
Brogera is gericht op kleinschalige werkzaamheden waar kwaliteit gewenst wordt en heeft de kennis en alle mogelijkheden in huis om voor de opdrachtgever de juiste afwerking uit te voeren, van vloeren en wanden to plafond. Daarnaast is Brogera gespecialiseerd in siergrindvloeren, een onderhoudsarme vloer voor een optimaal leefplezier.