Stukadoors
Jeroen Wijers Stukadoors in
Groesbeek
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VJeroen Wijers Stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Jeroen Wijers Stukadoors
Bezembinder 6
6562JN Groesbeek

tel: 06-51875346

Extra informatie

Wij verzorgen stukadoors- en afbouwwerkzaamheden voor bedrijven, instellingen en particulieren.   
Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in de provincie Gelderland. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Groesbeek en de directe omgeving. 
 
Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Op deze site kunt u informatie vinden over onze diensten. Heeft u hierna nog vragen dan kunt u ons altijd bellen, schrijven of mailen. 
 
Ons Bedrijf 
 
Jeroen Wijers Stukadoors is een vertrouwd adres voor al uw stukadoors- en afbouwwerkzaamheden. 
 
Ons bedrijf bestaat sinds 2005 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming. 
 
Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van binnen- en buitenstucwerk, sauzen, nieuwbouw, renovatie, sierpleister en spuitwerk. 
 
U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren. 
 
Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Specialiteit
  • Stukadoorsbedrijf 
  • Nieuwbouw 
  • Renovaties 
  • Sierpleister 
  • Lijstwerk