Stukadoors
Stucadoors Klaas Bullens in
Erp
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStucadoors Klaas Bullens
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy




Stucadoors Klaas Bullens
Lankveld 8
5469VT Erp

tel: 0413-211053

Extra informatie

Stucadoorsbedrijf Klaas Bullens is voornamelijk werkzaam in de particulierensector, zowel nieuw- als verbouw.  Door ruime jaren vakkennis en werkervaring op het gebied van stucadoren kunnen wij u voorzien van ideeën en een gedegen advies. Onze specialisaties zijn o.a. sierlijsten, decoratie stucwerk en spachtelputz. Kwaliteit, service- en klantgerichtheid staan bij Stucadoorsbedrijf Klaas Bullens in een hoog vaandel. Wij vinden het zeer belangrijk dat de klant erg tevreden is. 
Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van het bezichtigen van deze website kunt u mailen naar info@klaasbullens.nl of bellen naar tel: 0413-211053 of mobiel 06-20030911. 
Om een vrijblijvende offerte aan te vragen kunt u het beste telefonisch contact opnemen.

Hieronder treft u een overzicht van al onze producten en diensten aan. 

Pleisterwerk 
 
Pleisterwerk is het vlak en strak maken van bestaande (betonnen) wanden en plafonds met behulp van een dunne laag gipsmortel. Een pleisterwerklaag heeft een dikte tussen de 1 en 6 mm. Pleisterwerk levert een gladde ondergrond voor o.a. sierpleister (spachtelputz),beschilderen, sauzen en behang. 
 
Raapwerk 
 
Onder raapwerk verstaan we het vlak en strak maken van ruwe (gemetselde) wanden en plafonds, waarbij gewerkt wordt met gips of een cementgebonden product. Een raapwerklaag is tussen 8 mm en 4 cm dik. Raapwerk levert een gladde ondergrond voor: 
sierpleister (spachtelputz), verf, sauzen, behangen etc. 
 
Schuurwerk 
 
Bij deze afwerklaag wordt de schuurspons gebruikt. Het product kan zowel in banen als in wildverband worden aangebracht. Door het schuren ontstaat een wolkachtig schaduweffect en een naturel kleur. Schuurwerk zal u niet snel gaan vervelen. 
 
Buitengevels 
 
Het stucadoren van een buitengevel zorgt voor een verfraaiing van de gevel. Een buitengevel kan worden afgewerkt met schuurwerk of sierpleister. Sierpleister kan vrijwel in iedere gewenste kleur. 
 
Sierpleisters 
 
Sierpleister is een verzamelnaam voor verschillende afwerkingen. De meest bekende hiervan is spachtelputz. Andere sierpleisters zijn rustiekputz en granol. Sierpleister is kunststof gebonden afwerking voor muren en wanden. Het kan worden aangebracht in vrijwel iedere gewenste kleur. Doordat sierpleister uit hoogwaardig materiaal bestaat, kan het ook worden toegepast op buitenmuren. 
 
Decoratie stucwerk 
 
Decoratie stucwerk is een uniek stucwerk wat naar smaak gemaakt kan worden. Het stucwerk vergt een speciale techniek en kan op meerdere manieren met verschillende patronen worden aangebracht. 
 
Sierlijsten 
 
Sierlijsten worden vervaardigd uit modelgips. Deze pure en harde gipssoort wordt gegoten in mallen en zijn in allerlei stijlen beschikbaar. Het komt ook voor dat de sierlijsten op ambachtelijke wijze worden gemaakt. 
 
Spackspuitwerk 
 
Spackspuitwerk is een goede keuze voor wandafwerking wanneer u mindere eisten stelt aan duurzaamheid of een beperkt budget tot uw beschikking heeft. Standaard wordt deze wandafwerking in wit aangebracht. Voor zowel wanden als plafonds.