Stukadoors
Verhoeckx afbouw in
Emmeloord
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VVerhoeckx afbouw
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Verhoeckx afbouw
Volendamstraat 43
8304CD Emmeloord

tel: 0527 620905

Extra informatie

Over ons   
Verhoeckx afbouw is gespecialiseerd in plafond- en wandafwerking. Stucadoren, spac spuiten, sierpleisterwerken, buitengevels smeren, glasvlies plakken, ornamenten aanbrengen, we doen het allemaal, met vakmanschap en zorg, in de utiliteitsbouw én woningbouw. 
 
Verhoeckx afbouw onderscheidt zich ook door de uitvoering van grote projecten. We hebben de juiste mensen, machines, apparatuur én de ervaring. Grote projecten van duizenden vierkante meters plafond- en wandafwerking zijn door ons al vele malen tot een goed einde gebracht. Zie ook de projecten actueel. 
 
De leiding van Ben Verhoeckx Afbouw is in handen van Ben Verhoeckx en zijn zoon René. Werken met Ben Verhoeckx Afbouw betekent dat u alleen contact heeft met Ben of René. Offertes worden met hen doorgenomen, de voortgang van het werk op de bouwplaats wordt ook alleen met hen besproken. De lijnen zijn en blijven kort. 
 
Verhoeckx Afbouw Emmeloord: kwaliteit verzekerd 
 
Veel ervaring, goed samenwerken in grote projecten en altijd open staan voor nieuwe ontwikkelingen. Die drie elementen zijn kenmerkend voor Verhoeckx Afbouw uit Emmeloord, een veelzijdig afbouwbedrijf gericht op stukadoren, pleisterwerk, schuurwerk, spuitpleister, lijsten en ornamenten, sierpleisters, akoestische pleisters, binnensauswerk en buitensauswerk.