Stukadoors
Stucadoorsbedrijf Caspers in
Doetinchem
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStucadoorsbedrijf Caspers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stucadoorsbedrijf Caspers
Bieslookveld 26
7006 TH Doetinchem

tel: 06 14730568

Extra informatie

Stucadoorsbedrijf Caspers staat klaar voor al uw stucwerk!   
Gediplomeerd & ervaren 
 
Als u ervoor kiest een stucadoor in te huren, wilt u er zeker van zijn dat er vakwerk wordt opgeleverd. Of u nu gladde wanden of plafonds wenst, op zoek bent naar advies over decoratief stucwerk of uw badkamer wilt laten afwerken met betonstuc, Vincent Caspers is uw vakman! Hij heeft vele jaren ervaring als stucadoor en staat bekend om zijn strakke resultaat. 
 
Over stucadoorsbedrijf Caspers 
 
Vincent Caspers is de vakman achter het bedrijf 
 
In 2005 begon hij aan de vierjarige vakopleiding tot stucadoor. De opleiding heeft hij met ontzettend veel plezier gevolgd en met succes afgerond. Na zes jaar ervaring te hebben opgedaan bij een erkend stucadoorsbedrijf heeft hij in 2011 de stap gezet om een eigen bedrijf te beginnen. Sinds dat jaar werkt hij als zelfstandig gediplomeerd stucadoor. 
 
De thuisbasis van stucadoorsbedrijf Caspers is Doetinchem, een gezellige stad in de Achterhoek. Vincent woont al zijn hele leven in Doetinchem en keert hier 's avonds, na een dag hard werken, graag terug. 
 
Hoewel Doetinchem het centrale middelpunt is van Vincents leven, strekt zijn werkgebied verder dan zijn woonplaats. De gehele Achterhoek en de regio Arnhem-Nijmegen zijn voor stucadoorsbedrijf Caspers makkelijk te bereizen met zijn klusbus. 
 
Voor speciale klussen als betonlook stucwerk, Italiaans stucwerk en lijstenwerk & ornamenten is Vincent bereid heel Nederland door te reizen. Niet iedere stucadoor is gespecialiseerd in deze technieken. Omdat Vincent dat wel is, reist hij daar graag wat verder voor. 
 
 
Kwalitatief hoogwaardige materialen 
 
Goed stucwerk valt of staat met de keuze van materialen. Een stucadoor is voor zijn materialen afhankelijk van leveranciers. Maar een leverancier doet meer dan alleen materialen leveren. Regelmatig volgt Vincent workshops bij leveranciers om met specifieke producten en materialen te leren werken. Stucadoorsbedrijf Caspers heeft daarom een bewuste keuze gemaakt in leveranciers en daar zult u als klant de vruchten van plukken. Vincent werkt enkel met gerenommeerde, kwalitatief hoogwaardige, materialen en heeft de juiste vakbekwaamheid in huis om iedere klus te klaren. 
 
NAO Garantiefonds 
 
Bovendien is stucadoorsbedrijf Caspers aangesloten bij het NOA Garantiefonds. Dit betekent dat u verzekerd bent van echt vakwerk. Tevens geeft het u de zekerheid dat u zaken doet met een betrouwbaar en vakbekwaam bedrijf. Voor meer informatie over het NOA Garantiefonds kunt u terecht op hun website.