Stukadoors
Stukadoors Van Leeuwen in
Den hoorn
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStukadoors Van Leeuwen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stukadoors Van Leeuwen
Tanthofkade 2
2635CP Den hoorn

tel: 015-2576163

Extra informatie

Van Leeuwen stucadoors bedrijf in Delft heeft jarenlange ervaring in het realiseren van grote en kleine projecten, van woonhuis tot kantoor.van leeuwen stucadoors - stucwerk delft Wij zijn werkzaam in de nieuwbouw, renovatie en onderaanneming in zowel de zakelijke markt als de particuliere sector. Onze ervaring ligt in alle soorten plafond- en wandafwerking. U kunt ons ook inschakelen voor restauratie- en renovatiewerk, traditioneel en modern stucadoorswerk restaureren en aanbrengen van lijsten en ornamenten.   
Sinds 2002 heeft eigenaar Charlie van Leeuwen het bedrijf op een hoog kwaliteitsniveau gebracht. Kwaliteit is het uitgangspunt, kennis en ervaring de basis om uw projecten naar tevredenheid te realiseren. Voor een goed en uiteraard vrijblijvend advies bent u bij ons aan het juiste adres. 
 
Wij zijn werkzaam in de regio Delft, Den Hoorn, Delfgauw, Schipluiden, De Lier, Rijswijk, Pijnacker, en Den Haag.