Stukadoors
Stucadoors Ladéco in
Den Haag
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStucadoors Ladéco
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stucadoors Ladéco
Klaverstraat 22
2565 BS Den Haag

tel: 06-24579947

Extra informatie

Stucadoors Ladéco is een jong en dynamisch bedrijf waarbij kwaliteit en perfectie voorop staat.  Ladéco neemt uitsluitend genoegen met het hoogst haalbare resultaat van haar werkzaamheden. Om dit te garanderen worden uitsluitend de beste materialen en gereedschappen gebruikt. Ladéco is gespecialiseerd in verschillende vakgebieden o.a. ambachtelijk stucwerk, sierpleister, lijstwerk, restauratiewerk enipsplaatverwerking. 
Ladéco heeft zich gespecialiseerd in het restaureren en het conserveren van oud sierstucwerk. Wij van Ladéco herstellen, kopiëren en prefabriceren lijsten en ornamenten. 
 
6% BTW-tarief Experiment 
 
Schilders en stukadoors kunnen tot 31 december 2005 het lage BTW-tarief van 6% blijven hanteren voor het schilder- en stukadoorwerk dat ze uitvoeren aan woningen ouder dan 15 jaar. Het experiment met het lage BTW-tarief voor arbeidsintensieve diensten, waaronder schilder- en stukadoorwerk, is verlengd tot 31 december 2005. 
 
6% 
 
Het BTW-tarief voor stukadoorswerk aan particuliere woningen van tenminste 15 jaar oud is verlaagd naar 6%. Dit geldt zowel voor de binnenkant als de buitenkant van een huur-of koophuis. Het BTW-tarief van 6% geldt niet voor stukadoorswerk aan woningen jonger dan 15 jaar, of voor stukadoorswerk aan gebouwen die niet als woning worden gebruikt. Daarvoor geldt het tarief van 19% BTW. 
 
Particuliere woningen 
 
Met particuliere woning wordt bedoeld een onroerende zaak waarin personen permanent mogen verblijven. Ook tijdelijk leegstaande woningen vallen daaronder. 
 
Stukadoorswerk 
 
Bij stukadoorswerk gaat het om de volgende werkzaamheden: 
De voorbereidings- en voorbehandelingswerkzaamheden die een stukadoor moet verrichten voordat hij kan overgaan tot het eigenlijke stucwerk. 
Het eigenlijke stucwerk.