Stukadoors
S.P.S. Stukadoors in
Den Bosch
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VS.P.S. Stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
S.P.S. Stukadoors
Zilverenberg 16
5234 GM Den Bosch

tel: 073 6422710

Extra informatie

SPS is fabrikant van een complete lijn sierpleisters, muurverven en lakken. Met een gedegen programma en maximale flexibiliteit is SPS in ruim 30 jaar uitgegroeid tot een toonaangevend producent in Europa. Door de inzet van haar grote ervaring op het gebied van hoogwaardige sierpleisters verzekert SPS u nu ook van een professioneel assortiment lakken.   
SPS ontwikkelt, verkoopt, produceert en distribueert sierpleisters, muurverven en lakken. 
Een gedegen programma en een grote mate van flexibiliteit maken SPS tot een van de belangrijkste spelers op de markt. SPS is gevestigd in 's-Hertogenbosch, biedt werk aan ca. 200 personen. 
 
Het complex op bedrijventerrein 'de Maaspoort' biedt onderdak aan laboratoria, kantoren, productiehallen en werkplaatsen. In 2010 werd het hypermoderne distributiecentrum toegevoegd, met een servicegraad van 99,8%. 
 
SPS richt zich op een brede markt en op de toekomst. Professionele schilders en stukadoors worden bediend met het SPS label. Voor Doe-het-zelvers brengt SPS het merk Finess op de markt. Met ‘Private Label’ producten is SPS koploper in de Benelux. Daarnaast is SPS operationeel in Engeland, Estland, Frankrijk, Moldavië, Oekraïne, Polen, Rusland.