Stukadoors
V&C Bouw v.o.f. in
Bussum
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy

Postbus 259
1400 AG Bussum

tel: 035-6923613

Extra informatie

Welkom bij V&C Bouw, de betrouwbare coördinator en uitvoerder van alle denkbare werkzaamheden aan uw woning, appartement, bedrijfshuisvesting, garage/schuur enz. Of het nu gaat om bijvoorbeeld een totaalverbouwing of een badkamer, keuken, c.v., elektra, dakwerk of uitbouw of schilderwerk, V&C Bouw is hèt aanspreekpunt tijdens het hele proces. Van fundering tot gordijnroede. V&C Bouw werkt met een vaste ploeg van schilders, elektriciens, loodgieters, stukadoors, tegelzetters enz. Louter professionals die hun vak verstaan.   
Ook voor klein onderhoud of planmatig onderhoud voor bijvoorbeeld Vve's en kantoorpanden kunt u bij ons terecht. 
 
Garanties 
 
V&C Bouw hanteert de gangbare voorwaarden en garantiebepalingen. Op de achterzijde van de offerte kunt u deze voorwaarden en bepalingen nalezen. 
V&C Bouw is in het bezit van alle benodigde verzekeringen, zoals C.A.R.-verzekering, aannemersaansprakelijkheidsverzekering. 
V&C Bouw en alle onderaannemers zijn V.C.A 1 en/of 2 gediplomeerd.