Stukadoors
Stukadoors Oskam in
Bodegraven
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStukadoors Oskam
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stukadoors Oskam
Botter 5
2411 NM Bodegraven

tel: 0172-614457

Extra informatie

Stukadoors Oskam   
Stukadoors Oskam is in 1980 gestart door de huidige eigenaar Adrie Oskam. Oskam is een Timmer- en stucadoors bedrijf dat een sterke groei heeft doorgemaakt door de afgelopen jaren heen. Door onze ervaring en service hebben we een goede naam opgebouwd. Doordat we hoge kwaliteitseisen stellen in zowel werkwijze als eindproduct, hebben we een hoge tevredenheid bij de klant, wat natuurlijk een van de belangrijkste aspecten is in deze branche. 
 
Stukadoors Oskam houdt zich bezig gevel stukwerk , stucwerk binnen en stucwerk buiten , gevelisolatie en gevelonderhoud maar ook alles op het gebied van timmerwerken. U moet hierbij denken aan het plaatsen of restaureren van bijvoorbeeld een nieuwe of oude dakkapel, renovatie werkzaamheden, inbraakpreventie en wandafwerking, verbouwingen, plafonds inbouwen, buitenstucwerk, gevel isolatie, vervangen van deuren maar ook het plaatsen van keukens, kozijnen en ramen. Kortom u kunt bij ons voor alle timmer en stucadoor klusjes terecht, zowel werkzaamheden in de particuliere- als zakelijke sector. 
 
Gevel onderhoud? Oskam Timmerwerken is teven gespecialiseerd in gevelonderhoud en gevelisolatie. Wilt u meer weten hierover neem dan contact met ons op. 
 
Stukadoors Oskam voor stucwerk buiten en stucwerk binnen 
 
Stucwerk buiten voor gevel en huis 
U bent op zoek naar een stucadoors bedrijf die voor u stucwerk op de buiten gevel van uw huis of bedrijfspand aanbrengen? Uw buiten stucwerk is nodig aan een opknapbeurt toe en bent op zoek naar een stucadoorsbedrijf die voor een scherpe stucadoor prijs werkt. Bent u een stucadoorsbedrijf en bent u op zoek naar ervaren stucadoors duie u kunt inhuren voor stukwerk voor buiten? Wij als stucadoor hebben meer dan 30 jaar ervaring in stukwerk buiten en wandafwerking buitenshuis. 
 
Buitenstucwerk 
 
Buitenstucwerk is een zeer vervelende en lastige, maar o zo belangrijke klus bij het opknappen van een bestaande woning , bedrijfspand of nieuw huis. Door stucwerk op een buitenmuur van het object aan te brengen voorziet u deze niet allen van een fraaie uitstraling maar ook van een extra isolatie laag. Het voordeel van een buitenstucwerk laag is tevens dat het stucwerk buiten ervoor zorgt dat de buitenmuur brandvertragend en vochtwerend werkt. Naast een groot aanbod aan stucwerk buiten kunt u bij ons ook kiezen uit een groot aanbod wandafwerking methode's. Informeer dan ook naar onze scherpe stucadoor prijs en naar alle mogelijkheden die wij kunnen aanbieden 
 
Stucadoorsbedrijf 
 
Stukadoors Oskam doet vrijwel alle voorkomende wandafwerking (en) zowel stucwerk binnen als stukwerk buiten van de woning. Stukadoor werkzaamheden binnen bestaan onder meer uit plafond, het behangklaar opleveren van wanden en wand afwerkingen. Stukadoorsbedrijf Oskam heeft ook een ruim aanbod aan sierpleisters. Belangrijkste kenmerken van deze productgroep zijn de duurzaamheid, hardheid, reinigbaarheid en de kleurechtheid. De kans op beschadigingen is, na volledige uitharding, nihil. Indien u hoge eisen stelt en een optimaal eindresultaat wenst, dan is de keuze voor één van deze producten voor wandafwerking zeker aan te bevelen. 
 
Je stukwerk buiten en wandafering laat je doen door stukadoorsbedrijf Oskam

Specialiteit
  • Stucadoorswerkzaamheden 
  • Sierpleisters