Stukadoors
Stukadoors Doornbos in
Blaricum
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy

Schouw 26
1261LG Blaricum

tel: 06-38492003

Extra informatie

Stukadoors Doornbos is een eenmanszaak die weet waaraan duurzaam en fraai vormgegeven stucwerk moet voldoen door kennis en ruim 10 jaar ervaring weet ik altijd de klant tevreden te stellen door netjes te werken en een hoge kwaliteit te leveren. Hoofdzakelijk werk ik in bewoonde woningen wat mij verplicht om altijd alles goed af te plakken zodat als ik klaar ben het bijna niet te zien is dat de stucadoor is geweest(alleen aan het mooie geheel).   
Bij mijn adviezen houd ik altijd rekening met de laatste trends op stucadoors gebied zodat ik altijd de wens van de klant kan inwilligen, of u nou klassiek of modern stucwerk wilt. Bijna niets is onmogelijk. En dit alles tegen zeer scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. 
 
Zie ook de foto galerij voor een aantal voorbeelden van mijn eigen werk. 
 
Voor meer informatie of een gratis vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via email of telefoon, dan sta ik u graag te woord. 
 
NIEUW!!!! alle woningen ouder als 2 jaar maar 6% btw !!!!dat is een btw voordeel van maar liefst 13%.

Specialiteit
  • Stucwerk 
  • Sauswerk 
  • Schuurwerk 
  • Sierpleisterwerk 
  • Gladpleisterwerk 
  • Lijsten/ornamenten