Stukadoors
Buijsman Stukadoors in
Beverwijk
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VBuijsman Stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Buijsman Stukadoors
Kees Delfsweg 40
1942ET Beverwijk

tel: 0251-212698

Extra informatie

Welkom bij Buijsman Stukadoors   
Bij ons staat betrouwbaarheid, kwaliteit en service hoog in het vaandel. 
We staan voor u klaar of de opdracht nu groot of klein is, van grote woningbouw projecten en kantoorgebouwen tot het stucadoren van een enkele muur of badkamer. Wij leveren kwaliteit en luisteren naar de wensen van de klant. We spelen daar moeiteloos op in. 
 
U kunt ons vragen voor de volgende werkzaamheden: 
 
 • Buitenwerk 
 • Lijsten & Ornamenten 
 • Pleisterwerk 
 • Raapwerk 
 • Schuurwerk 
 • Sierpleister 
 • Spachtelputz 
 
U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen of direct contact met ons opnemen. 
 
Buitenstucwerk behoort bij ons ook tot de mogelijkheden. Van uw huis of kantoor gevel tot het zwembad in uw tuin. U kunt het laten doen met als doel: het verfraaien van het te stukadoren oppervlak of het verhelpen van vochtproblemen zoals een doorslaande gevels. 
 
Lijsten & Ornamenten 
 
Met lijsten en ornamenten worden wanden en plafonds versierd met decoratief stucwerk. Ornamenten symboliseren een klassieke stijlvolle uitstraling, maar kan ook zeker gecombineerd worden met het moderne design. Ornamenten zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Informeer naar de mogelijkheden. 
 
Pleisterwerk 
 
Met pleisterwerk wordt bedoeld het vlak en strak maken van bestaande wanden en plafonds. Er wordt een dunne laag gipsmortel aangebracht. Een pleisterwerklaag heeft een dikte tussen 1 en 6 millimeter. 
 
Pleisterwerk levert een gladde ondergrond voor vrijwel alles: 
 
 • Behangen 
 • Sausen 
 • Sierpleister 
 • Verf 
 
De droogtijd ligt aan de omgeving, de dikte en de omstandigheden. Vraag ons om advies bij bijvoorbeeld het inplannen van het stucwerk. 
 
Raapwerk 
 
Raapwerk staat voor vlak en strak maken van ruwe wanden en plafonds met behulp van een betrekkelijk dikke laag gips of cement gebonden mortel. Een raapwerklaag is tussen de 7 millimeter en 5 centimeter dik. Bij dunnere lagen wordt er gesproken van pleisterwerk. 
 
Met raapwerk is het mogelijk om scheve muren of plafonds weer recht te maken door bepaalde delen dikker of juist dunner te “rapen”. Raapwerk kan ook worden toegepast op rondingen zoals, open haarden en trapwrongen. Tevens kunnen in raapwerk voor togen e.d. ronde profielen worden verwerkt. 
 
Raapwerk levert een gladde ondergrond voor vrijwel alles: 
 
 • Behangen 
 • Sausen 
 • Sierpleister 
 • Verf 
 
De droogtijd ligt aan de omgeving, de dikte en de omstandigheden. Vraag ons om advies bij bijvoorbeeld het inplannen van het stucwerk. 
 
Schuurwerk 
 
Schuurwerk behoort tot het traditionele vakwerk van een stucadoor en is in elk interieur toe te passen. Het heeft een zanderige oppervlakte met een draaiende schaduwwerking op uw plafond. Dit is in verschillende bewegingen aan te brengen er is dus veel variatie mogelijk. Het droogt egaal wit op en hoeft niet meer gesaust te worden. Schuurwerk is niet stootvast en daarom minder geschikt voor wanden. 
 
Sierpleister 
 
Sierpleister is een verzamelnaam voor een aantal sierpleisters. De meest bekende hiervan is spachtelputz. Andere sierpleisters zijn rustiekputz en granol. Sierpleister wordt vaak als afwerklaag van wanden in woningen gebruikt. Sierpleister is een duurzaam product. Het is ook makkelijk te reinigen of over te schilderen. 
 
Spachtelputz 
 
Spachtelputz is een kunststof gebonden sierpleister voor wanden. Het materiaal bestaat 80% uit witte gebroken marmerkorrels en voor 20% uit bindmiddel. Spachtelputz is aan te brengen in diktes van 1 tot 4 millimeter. 
 
De marmerkorrels in de spachtelputz zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en zeker ook fijn en extra fijn. Spachtelputz kan aangebracht worden in iedere gewenste kleur. 
 
Doordat spachtelputz uit hoogwaardig materiaal bestaat, kan het ook worden toegepast op buitenmuren. Zo kunnen ook terraswanden en buitengevels worden afgewerkt met spachtelputz.