Stukadoors
Stucadoors Roelofs Bemmel in
Bemmel
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStucadoors Roelofs Bemmel
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stucadoors Roelofs Bemmel
Anna Vaecstraat 2
6681 BB Bemmel

tel: 0481840448

Extra informatie

Wie zijn we?   
Stukadoorsbedrijf Roelofs in Bemmel is een jong en fris bedrijf. Als je aan Nout Roelofs vraagt hoeveel vierkante meter vakkundig en strak stukwerk hij de afgelopen 15 jaar heeft afgeleverd, word het even stil... "Hoeveel ik gestuukt heb?... Ik denk zeker wel een voetbalveldje of tien... Maar dat kan ook meer zijn!" zegt hij met een knipoog. "Op een gegeven moment kun je verder en wil je verder, dan is voor jezelf beginnen eigenlijk een vanzelfsprekende stap." 
 
Hoeveel ik gestuukt heb? Even word het stil... "Ik denk zeker wel een voetbalveldje of tien, maar dat kan ook meer zijn!" 
 
Op de vraag hoeveel man Roelofs in dienst heeft reageerd hij kort, "In principe werk ik zelfstandig, het ligt er eigenlijk aan wat er op mn pad komt. Zo werken we met een superteam voor de grotere klussen" zegt hij lachend "Het is gewoon handig dat je op een paar man kan terugvallen, het houd je flexibel, en je kan eigenlijk iedere klant iets bieden." 
 
Stukadoorsbedrijf Roelofs in Bemmel denkt met de klant mee en onderscheid zich door maatwerk. Als u bepaalde wensen heeft, horen wij dat graag; van bijvoorbeeld een exclusieve babykamer tot het bedrijfslogo op de wand in uw kantoor. 
 
Wat kunnen we? 
 
Dat is altijd een leuke vraag, er is voor iedereen altijd een oplossing! Fijn om te zeggen en nog leuker om te doen! Hier volgt een scala aan mogelijkheden. 
 
  • Stukwerk 
  • Glad pleisterwerk 
  • Fijn en grof schuurwerk 
  • Ornamenten (van gips) 
  • Lijsten/Plinten 
  • Kleuren 
  • Exclusieve logo's (nieuw!) 
  • Kalkzandsteen filmwerk 
  • Betonreparatie 
  • Alle soorten sierpleisters (ook op kleur) 
 
Heeft u een vraag over de oppervlakte? Kan het wel? Wat is er nou mooi aan een kleur stuken? Komt het wel tot z'n recht? 
 
Dit zijn allemaal vragen die naar boven komen bij het uitzoeken naar de beste interieur oplossing. Wij zijn zeer ervaren met de materie en door ervaring en kennis kunnen we altijd een goed gepast advies geven! 
 
Iets niet in de lijst erbij zien staan? Vraag het ons en wij maken het voor u!