Stukadoors
Yilmaz Stukadoors in
Baarn
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VYilmaz Stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Yilmaz Stukadoors
Irisstraat 30
3742 TP Baarn

tel: 0642 922064

Extra informatie

U kunt om meerdere redenen kiezen voor stucwerk. Een reden is bijvoorbeeld om uw ruwe wanden en plafonds een mooie gladde afwerklaag te geven. Een andere belangrijke reden om te kiezen voor stucwerk is omdat dit decor verschaft en sfeer in huis brengt.   
De mogelijkheden bij sierpleister zijn legio. Van het onderhouden en plaatsen van ornamenten en kooflijsten tot het aanbrengen van gekleurd pleisterwerk. 
 
Voordelen van stucwerk zijn onder andere: 
 
  • Het zorgt voor meer woongenot 
  • De waarde van uw woning stijgt 
  • Goed gestucte muren bevorderen de thermische isolatie 
  • Goed gestucte muren zijn brandvertragend 
 
Mooi en degelijk stucwerk. Een mooi strakke wand is een lust voor het oog! Onze specialisten zijn stuk voor stuk vakmensen en hebben bovendien liefde voor het vak. Maar wij voeren ook reparaties uit van bijvoorbeeld een spontane scheur in uw plafond of loslatend pleisterwerk op wanden en plafonds. 
 
Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in sierpleisterwerk zoals schorseffect, Spachtelputz, of spaanputz in vele uitvoeringen en alle mogelijke kleuren. Wilt u uw wanden en plafonds voorbereiden op specifieke afwerkingen of uw plafonds verfraaien met sierlijsten? Wij leveren bovendien alle materialen. Wanden uitrapen en tegelklaar maken, specialistische decorpleisters en meerdere decorpleisters: wij hebben het! 
 
Met ondersteuning van ons advies en de vele proefstalen ter plaatse in uw woning slaagt u altijd. Onze vakspecialisten staan klaar om u te adviseren en alle werkzaamheden netjes voor u uit te voeren.