Stukadoors
Gerwin Alting Stukadoors in
Assen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VGerwin Alting Stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Gerwin Alting Stukadoors
Gazellenlaan 25
9408CK Assen

tel: 06 - 40023460

Extra informatie

Gerwin Alting is een bevlogen stukadoor met liefde voor het vak. Hij heeft alle benodigde diploma's behaald: aspirantgezel, gezel, leermeester, restauratie en uitvoerder. Verder is Gerwin zelfs bevoegd om op de stukadoorsschool les te geven als onderwijsassistent. Na jarenlang bij een aantal stukadoorsbedrijven ervaring te hebben opgedaan, is Gerwin in 2004 gestart met zijn eigen bedrijf. Hij werkt voornamelijk voor particulieren.   
Bij Stukadoorsbedrijf Gerwin Alting staat kwaliteit hoog in het vaandel. Gerwin is voorstander van traditioneel stukadoorswerk. Een duidelijke voorlichting aan zijn opdrachtgevers is voor hem een even onmisbare als vanzelfsprekende service. Daarom komt hij graag bij de mensen thuis, zodat hij een reële vrijblijvende offerte kan overleggen. 
 
De meeste opdrachten worden binnengehaald door mond-tot-mondreclame. Klanten waar hij eerder een klus voor heeft uitgevoerd, komen vaak weer terug, omdat Gerwin doet waar hij voor staat en netjes, schoon en vakkundig werkt. 
 
Stukadoorsbedrijf Gerwin Alting is aangesloten bij de NOA, de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven. Hiermee wordt een afbouwgarantie voor de werkzaamheden die zijn uitgevoerd, gegeven. Ook is Stukadoorsbedrijf Gerwin Alting aangesloten bij het Hoofdbedrijfschap Afbouw. 
 
U heeft het misschien niet door, maar in vrijwel elke woning of pand is er wel een soort van stucwerk aanwezig. Kijkt u maar eens om u heen. De vloeren, de muren, de plafonds en zelfs de buitengevels kunnen in aanraking zijn geweest met een stukadoor. 
 
Om u een idee te geven wat de mogelijkheden zijn voor uw woning of pand zijn de mogelijkheden voor u op een rijtje gezet. 
 
Weet u niet welk soort stucwerk er nodig is voor uw woning of pand, dan kunt u gerust vragen naar een vrijblijvende offerte. Er wordt dan een afspraak gemaakt om bij u langs te komen. Zie voor meer informatie "Offerte aanvragen". 
 
 
6% BTW 
 
Woningen ouder dan 2 jaar genieten van een BTW voordeel wanneer men gaat verbouwen, isoleren, schilderen, stukadoren of behangen aan hun woning. 
 
Dit voordeel van 13% (van 19% naar 6%) is toepasbaar op alle werken die gemoeid gaan met stukadoren, zoals de voorbereidingen, voorbehandelingen en de gebruikte middelen. 
 
Werkzaamheden die niet direct vallen onder het stukadoren, zoals het plaatsen van gipswanden, het aanbrengen van tegels op wanden of het leggen van vloeren vallen niet onder deze regeling. Voor de materialen die gebruikt worden geldt ook gewoon het 19% tarief. 
 
Met ingang van 1 oktober 2012 is de BTW verhoogd naar 21%. De 6% regeling blijft ook na deze datum gehandhaafd.

Specialiteit
  • Pleisterwerk 
  • Raapwerk 
  • Schuurwerk 
  • Sierpleisterwerk 
  • Lijsten&Ornamenten 
  • Restauratie