Stukadoors
Stukadoors Peter Stravers in
Amsterdam
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy

Bellamystraat 63
1053BH Amsterdam

tel: 020-6125648

Extra informatie

Iets over mijzelf !   
In 1991 heb ik mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam als Peter Stravers’ Timmerbedrijf. Ik was toen 41 jaar. 
 
Mijn klanten zien dat ik geen risico’s neem en dat ik bij problemen voor een goede zekere oplossing ga. 
 
Daar is een lange tijd van allerlei ambachten aan vooraf gegaan. En wie wilde in die economisch slechte tijden een beginnend boekhouder (dat was ik toen) in dienst nemen. Een bijstandsuitkering wilde ik niet, en ik besloot met mijn in de jaren opgedane gouden handigheid gewoon aan de slag te gaan als klussenman. Ik had en heb een uitgebreid sociaal netwerk, en toen bekend werd dat ik professioneel aan het klussen was geslagen, wist men mij gelukkig te vinden. Ik was een Zelfstandige Zonder Personeel geworden. Een ZZP-er. 
 
Een ZZP-er zonder enig technisch diploma! En dat heb ik geweten. Ik kwam regelmatig mijn grenzen tegen, maar wist door vragen en hulp te vragen en door te doen, langzaam maar zeker een door de praktijk gevormde technische basis op te bouwen. Een technische basis die mij in staat stelt werkzaamheden van allerlei aard uit te voeren. En nog steeds gebruik ik onzekerheid als mijn alarmsysteem om te checken en op onderzoek te gaan. Dat leidt naar betrouwbaarheid met als gevolg een grote klantenkring. Want klanten zien dat ik geen risico’s neem en dat ik bij problemen voor een goede zekere oplossing ga.