Stukadoors
Specialstucco in
Amsterdam
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VSpecialstucco
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Specialstucco
Eva Besnyostraat 103
1087KR Amsterdam

tel: 06-22822221

Extra informatie

Pandomo   
Pandomo stucwerk is een exclusief product wat bestaat uit mineralen. 
Pandomo is afkomstig uit Duitsland en heeft een mooi strak glansende uitstraling. 
 
Iets extra’s in uw woning? Een bepaalde sfeer creëren? Bent u de tegels in het toilet of keuken zat? Dan moet u kiezen voor Pandomo Wandafwerking. Dit is een cementgebonden stuc, een echte betonlook. Het is in vele kleuren te maken en het is geheel naadloos en voelt glad aan. De structuur van de Pandomo Wandafwerking is altijd uniek. Geen wand is hetzelfde. 
 
Wanneer u kiest voor een donkere kleur zal de Pandomo veel drukker worden dan wanneer u kiest voor een lichtere kleur. Alles is mogelijk! Hierin kunnen wij u uiteraard netjes en deskundig over adviseren. De Pandomo Wandafwerking heeft na het aanbrengen geen specifiek onderhoud nodig. Schoonmaken kan met een vochtige doek of met zeep. 
 
Pandomo stucwerk wordt aangebracht door ervaren stucadoors die allemaal een Pandomo cursus hebben gevolgd. Dit is dus een zeer specialistisch werk. Wanneer de kleur erop zit, wordt de Pandomo gesponst en geschuurd. Hierdoor komen de dieptes en schakeringen in de Pandomo wandafwerking. De laatste laag van de Pandomo wandafwerking is een wax die de uitstraling glanserder maakt. Door deze wax ziet de wand er steenachtig uit wat het in feite ook is. 
 
Pandomo stucwerk is de opkomende trend voor wandafwerking door de gehele woning. Kijk op onze site in de foto galerij en laat uw verrassen door de vele mooie mogelijkheden van de Pandomo wandafwerking. 
 
Specialstucco heeft ook een mooie referentie voor de Pandomo wandafwerking en deze is natuurlijk door u te bezoeken op afspraak. Wij kunnen u dan precies laten zien wat het product is en hoe het aangebracht wordt.