Stukadoors
Afbouwbedrijf Bas Eriks in
Akersloot
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VAfbouwbedrijf Bas Eriks
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Afbouwbedrijf Bas Eriks
De Tarp 6
1921VB Akersloot

tel: 06-24906399

Extra informatie

Werkwijze   
Voordat er met stuken begonnen kan worden moet er meestal eerst het een en ander afgeplakt worden. In bestaande woningen zal dit vaak de vloer zijn als deze niet vervangen wordt. In nieuwbouwwoningen is een vloer meestal nog kaal en is dit dus vaak niet nodig. Ramen, kozijnen, deuren en trappen zullen indien nodig afgeplakt worden om deze schoon te houden tijdens de werkzaamheden. Het afval zal tijdens het werk opgeruimd en afgevoerd worden en aan het eind van de dag wordt alles netjes achtergelaten. Een nette werkplek werkt nu eenmaal een stuk prettiger. 
 
Om het werk lichter te maken en meer werk per dag uit te kunnen voeren wordt, indien mogelijk, gebruik gemaakt van een gipsspuit. Met behulp van deze gipsspuit kan het materiaal machinaal verwerkt worden voor een optimaal eindresultaat. Omdat deze spuit in delen te vervoeren is kan hij bijna overal geplaatst worden. Om gebruik te maken van deze machine zal er wel een kraan met voldoende waterdruk aanwezig moeten zijn. Het moet uiteraard wel de moeite waard zijn om de spuit op te bouwen anders zal het materiaal met de hand verwerkt worden.