Stukadoors
Klus & Stukadoorsbedrijf Peter van Oversteeg in
Waalwijk
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VKlus & Stukadoorsbedrijf Peter van Oversteeg
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Klus & Stukadoorsbedrijf Peter van Oversteeg
Grotestraat 311
5142 CA Waalwijk

tel: 0416-349166

Extra informatie

Bij klus & Stukadoorsbedrijf Peter van Oversteeg bent u aan het juiste adres voor al uw wand & plafondafwerking, een Nederlands klusbedrijf gespecialiseerd in stukadoors & sierpleisterwerken.   
Wij zijn een klein bedrijf dat hoofdzakelijk werkzaam is in de particuliere sector, verder werken wij voor enkele gerenormeerde aannemers en allerlei andere bedrijven zoals montage en klusbedrijven. 
 
Door 20 jaar ervaring en samenwerking met twee andere topstukadoors plus gebruik van een PFT ritmo gipsspuitmachine zijn wij in staat uw klus van 20m² tot wel 2000m² snel en vakkundig te realiseren. 
Wij leveren 1é klas vakwerk en gebruiken uitsluitend kwaliteit producten zoals: 
• Strikolith • Rigo • Brander • Knauf • Ardex • Metzger • Hoeka en meer.. 
 
Even voorstellen 
 
Mijn naam is Peter van Oversteeg 38 jaar oud en meer dan 20 jaar actief als stukadoor, ik ben vanaf 14dé met mijn vader mee de bouwplaats opgegaan en heb daar in de jaren van hem en zijn collega,s het vak geleerd wat heeft geresulteerd dat ik volwaardig stukadoor ben geworden en sinds kort zelfs sta ingeschreven in het register van erkende "SAVANTIS" leerbedrijven. 
 
Na jaren voor een baas te hebben gewerkt, heb ik in 2001 de stap genomen om voor mezelf te beginnen wat tot nu toe heeft geleid tot een lange lijst met tevreden klanten. Mijn bedrijf is gebaseerd op het feit dat de wensen van de klant van grootste belang zijn, ons team is daarom volledig toegewijd om aan deze wensen te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandize uit terugkerende klanten en doorverwijzingen. 
 
Ook u zou ik de beste service aan willen bieden die er in onze bedrijfstak bestaat, ik kom dan ook graag bij u langs om uw wensen te bespreken. 
 
Door het volgen van cursus en workshops proberen wij continu op de hoogte te blijven van de nieuwste producten en technieken. Als uw woning ouder dan 2 jaar is, mogen wij het lage Btw tarief van 6% rekenen!! Onze uitstekende reputatie en lange lijst van tevreden klanten bewijzen ons superieur vakmanschap, en onze aandacht voor detail.