Stukadoors
CMA Stukadoors in
Veendam
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VCMA Stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
CMA Stukadoors
Houtduifstraat 14
9644VL Veendam

tel: 0598-371526

Extra informatie

Wie zijn wij   
CMA Stukadoors is een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Veendam. Na ruim 10 jaar ervaring opgedaan te hebben in het vak, zijn wij bekend met de veel voorkomende stukadoorswerkzaamheden en kunnen deze volledig naar uw wensen uitvoeren. Stukadoorsbedrijf C.M.A. haalt voldoening uit het afleveren van kwalitatief hoogstaand stukadoorswerk. Onze moderne kijk op het vak en het gebruik van alleen de beste materialen maken dit voor iedere uitdaging mogelijk. Ook voor die van u. 
 
Voor wie zijn wij 
 
Wij verrichten werkzaamheden voornamelijk voor particulieren. Wij denken met u mee, om uw wensen te realiseren en dat voor een gunstige prijs. 
6% BTW regeling 
 
Voor de werkzaamheden die stukadoors uitvoeren, geldt een BTW tarief van 6% op het arbeidsloon. Dit is een speciale regeling waardoor uw kosten voor een stukadoor een stuk lager uitvallen! De korting op de BTW geldt alleen voor gebouwen van 2 jaar of ouder. 
 
Deze korting op de BTW voor stukadoors mag niet verward worden met de tijdelijke BTW verlaging van renovatie- en verbouwwerkzaamheden. Deze regeling was van kracht van 1 oktober 2010 tot 1 oktober 2011 als reactie op de economische crisis. Het BTW tarief van de stukadoor blijft dus, ook ná 1 oktober 2011, gewoon 6%. 
 
Om dit lage tarief toe te kunnen passen, moet er door u wel een schriftelijke verklaring ingevuld worden. Hierin wordt aangetoond dat de woning 2 jaar of ouder is vanaf de eerste ingebruikneming. 
 
Onze werkwijze 
 
CMA Stukadoors is een bedrijf dat echt vakwerk aflevert. Wij komen persoonlijk bij u langs, om uw wensen door te nemen en de ruimte op te meten. Hierin geven wij u advies, zodat u het gewenste resultaat krijgt voor een gunstige prijs. Als opdrachtgever dient u voor water en stroom binnen 25 meter van de werkplek te zorgen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de ruimte netjes en schoon opgeleverd wordt. 
 
Diensten 
 
Onze diensten bestaan onder andere uit gipsgebonden stukadoorswerk. Hier verstaan wij onder: 
 
  • Raapwerk; 
  • Fijnschuurwerk; 
  • Pleisterwerk; 
  • Sausgereed maken. 
 
Ook hebben wij kunstharsgebonden sierpleisters. Wij werken met verschillende kleuren, diktes en structuren. 
U kunt natuurlijk ook voor speciewerk bij ons terecht, bijv: raapwerk op cementbasis en cementdekvloeren. 
 
De diensten en producten die wij leveren, zijn voor verschillende ondergronden. Dit kan op de wanden (muren), plafond of op de vloer. 
 
  • Wanden 
  • Plafond 
  • Vloeren