Stukadoors
Slotboom Stukadoors in
Tiel
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VSlotboom Stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Slotboom Stukadoors
Konijnenwal 36
4001 HD Tiel

tel: 0344-764055

Extra informatie

Slotboom wand- en vloerstyling   
Voor de nieuwste trends en technieken op het gebied van wand- en vloerstyling bent u bij Slotboom aan het juiste adres. Want de vakbekwame specialisten van Slotboom wand- en vloerstyling weten als geen ander de nieuwste trends en technieken te vertalen en toe te passen in uw woning of bedrijfspand. Indien gewenst kunnen wij dit combineren met traditioneel en ambachtelijk stuc- en vloerwerk van de hoogste kwaliteit. Want Slotboom is van oudsher een ambachtelijk stukadoors- en gietvloerenbedrijf met meer dan 45 jaar ervaring waar de kennis van traditioneel en ambachtelijk stuc- en vloerwerk van de hoogste kwaliteit bewaard is gebleven. Bij trendsetter Slotboom kunt u dus niet alleen kiezen voor de nieuwste trends en technieken, maar ook voor traditioneel en ambachtelijk stuc- en vloerwerk van de hoogste kwaliteit. Kortom bij Slotboom krijgt u het beste van 2 werelden. 
 
Slotboom stucadoors loopt voorop met de nieuwste trends en technieken 
 
We zijn er trots op, dat steeds meer modebewuste en milieubewuste klanten op basis van mond-tot-mondreclame bij ons advies komen inwinnen over de nieuwste trends en technieken op het gebied van wand- en vloerstyling of voor het ambachtelijk aanbrengen en samenstellen van gietvloeren en stucwerk. Onze ervaren applicateurs weten als geen ander hoe groot de invloed is van maatwerk wanden en gietvloeren op de sfeer en ambiance in een woning. Door een ‘verkeerd’ gekozen gietvloer, grindvloer of wandbekleding krijgt u nooit de huiselijk sfeer die u voor ogen heeft. U krijgt dat wel voor elkaar wanneer u met gedreven en ervaren applicateurs en stukadoors werkt, die op basis van een persoonlijk gesprek u kunnen adviseren over de wanden en gietvloeren. Door op deze wijze te werken en geen concessies te doen kunnen wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. U en uw gasten zien en ervaren het verschil wanneer wij een project hebben afgerond. 
Vernieuwend en ambachtelijk stukadoorsbedrijf wandenbedrijf gietvloerenbedrijf 
 
Bij Slotboom wand- en vloersyling, het innovatieve en ambachtelijk wand- en gietvloerenbedrijf, vindt u op het gebied van afbouw en afwerking een uitgebreide portfolio aan mogelijkheden. Zo kunt u onze vakbekwame specialisten onder meer inschakelen voor Beton-Ciré, gietvloeren, epoxyvloeren, betonlookvloeren, designvloeren, coatingvloeren, woonbeton vloeren, grindvloeren, basisleem, leemfinish, Duro, Stucco Lustro, leemverf en Tadelakt. Bent u op zoek naar iets bijzonders van hoge kwaliteit? Bel voor de nieuwste trends, technieken en ‘ouderwets’ vakwerk van hoge kwaliteit met een verrassende prijsstelling 06 - 54225705 of stuur een e-mail naar contact