Stukadoors
S&G Stucadoors in
Rosmalen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VS&G Stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
S&G Stucadoors
Sprokkelboschstraat 38
5243 RK Rosmalen

tel: 073 5325455

Extra informatie

Gewoon laten doen!   
kalenderOok al leven we in het tijdperk van de doe-het-zelver kun je sommige soorten werk beter aan professionals overlaten. Stucwerk laten de meeste mensen dan ook door een vakman doen, die kan efficiënt, nauwkeurig en in een korte tijd uw projecten realiseren. 
 
S&G is 100% gespecialiseerd in stucwerk: wand of plafond, grof of glad, modern of klassiek, verbouw of nieuwbouw, grote vlakken of fijne decoraties. Het maakt eigenlijk niet uit of het om een kleine ruimte in een particulier woonhuis gaat of een groot bedrijfsmatig project, S&G staat voor u klaar. Het werk wordt zorgvuldig bekeken en voorbereid, ingepland, ingemeten, de vlakken worden eventueel voorbewerkt, de vloer goed afgedekt, gipsmortel aangemaakt en daarna gaan onze ervaren stukadoors met stukadoorsmes en plakspaan aan de slag. 
 
Wij zorgen ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak of een offerte. Mocht u binnen een project ook behoefte hebben aan andere vakmensen zoals een tegelzetter, loodgieter of timmerman bevelen wij u met plezier een van de specialisten aan waar wij zelf graag mee samenwerken.