Stukadoors
Vercammen Stukadoors in
Putte
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VVercammen Stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Vercammen Stukadoors
Zes-oktoberlaan 11
4645GE Putte

tel: 0164-604542

Extra informatie

Het ervaren en professionele stukadoorsbedrijf uit Putte   
Vercammen Stukadoors is een bekend stukadoorsbedrijf uit Putte dat in alle diensten vakkundig te werk gaat en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij alle voorkomende traditionele en moderne stukadoorswerkzaamheden in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten. Als onafhankelijke stukadoor voorzien wij in een snelle en efficiënte service waarin kwaliteit in alles vooropstaat. Wij gaan een kritische blik niet uit de weg en geven een helder advies zodat u precies weet waar u aan toe bent als u ons stukadoorsbedrijf uit Putte inschakelt. U hebt met ons een betrouwbare, maar vooral professionele partner in huis die als uitgangspunt heeft het best mogelijke resultaat te behalen voor al onze opdrachtgevers. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Neemt u voor meer informatie over ons bedrijf contact met ons op. 
 
 
Onze diensten 
 
Ons erkende stukadoorsbedrijf uit Putte voorziet onder andere in gedegen spuitwerk voor muren en plafonds, het aanbrengen van sierpleister met gebruik van spachtelputz voor een perfecte afwerking van uw muren, raapwerk voor het strak maken van ruwe wanden en het aanbrengen van uiteenlopende ornamenten. Wij leveren diensten met betrekking tot restauratie en onderhoud en u kunt bij ons ook terecht voor Venetiaans pleisterwerk en diverse stuco's. U ziet het: wij kunnen al uw stukadoorswerkzaamheden tot in de details realiseren. 
 
 
Over ons 
 
Natuurlijk wilt u vooraf weten waar u aan toe bent en ook voor ons is dat een prettigere werksituatie. Wij maken met al onze opdrachtgevers duidelijke prijsafspraken en garanderen zodoende een heldere en eerlijke samenwerking. Stucadoorsbedrijf Vercammen is een familiebedrijf dat van vader op zoon is gegaan en het motto van ons stukadoorsbedrijf uit Putte is ‘afspraak is afspraak’. Dit doen wij al 20 jaar. Neem daarom zonder enige verplichting contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken.

Specialiteit
  • Sierpleister(opkleur) 
  • Sierlijstenenornamenten 
  • Spuitwerk 
  • Buitengevel 
  • Traditioneelstucwerk