Stukadoors
stukadoors in Pernis rotterdam
Selecteer een stukadoor
<<=Terug naar provincie Zuid-Holland


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy


Stukadoors in buurt van Pernis rotterdam

Van Hoogdalem Stukadoors
Van Heekstraat 29/F
3125BN Schiedam

Extra informatie:
Strakke en professionele afwerking Uw stucadoorsbedrijf in regio Rijnmond, Westland en daarbuiten Kunnen uw muren, plafonds of lijstwerken wel een goede opknapbeurt gebruiken? Van Hoogdalem stucadoors zorgt voor een perfecte afwerking voor zowel binnen als buitenshuis door heel Nederland. Al onze professionals zijn gediplomeerd, .......
Stukadoors S R Velders
Beemd 41
3193LG Hoogvliet rotterdam

Extra informatie:
........ S R Velders heet u welkom Stukadoors S R Velders in Hoogvliet Rotterdam is gespecialiseerd in verschillende soorten stucwerk. Zaakvoerder Stefano Velders heeft meer dan 27 jaar ervaring. Hij voert alle opdrachten uit met veel liefde en passie voor zijn vak, en dat weerspiegelt zich steevast in het eindresultaat. Sinds hij zich op.......
A-Select Stucadoors
Gerardus Blankenheymstr 1
3117ZA Schiedam

Extra informatie:
Uiteraard geeft A-Select Stucadoors garantie op haar diensten. Zowel voor binnen- als buitenwerk. (tenzij er sprake is van lekkage) Schildersbedrijf Select staat voor kwaliteit en service, mocht u niet tevreden zijn over de uitgevoerde werkzaamheden, kunt u altijd contact met ons opnemen. Uw tevredenheid staat centraal.
B J van Walsem Timmer- en Bouwbedrijf
Kortebuurt 16/B
3155EH Maasland

Extra informatie:
Timmerberdijf B.J.van Walsem is in 1999 opgericht door eigenaar B.J.van Walsem. Inmiddels is het bedrijf sterk doorgegroeid met timmermannen, metselaar, tegelzetter, stucadoor. Dit houdt in dat er met veel kwaliteit en vakbekwaamheid word gewerkt. Daarbij hebben we in de afgelopen jaren gecertificeerd in o.a. VCA en Politie keurmerk-bouwbedrijf.


Plaatsen in omgeving van Pernis rotterdam

Berkel en rodenrijs (3 stukadoors)
Bleiswijk (1 stukadoor)
Capelle aan den ijssel (3 stukadoors)
Hoogvliet rotterdam (1 stukadoor)
Maasland (1 stukadoor)
Maassluis (2 stukadoors)
Rotterdam (36 stukadoors)
Schiedam (7 stukadoors)
Vlaardingen (2 stukadoors)Bent u een stukadoor uit Pernis rotterdam of elders en wilt u uw stukadoors activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Pernis rotterdam staat momenteel 1 stukadoor vermeld.