Stukadoors
Stukadoors Wand en Plafond in
Ommen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy

Vermeerstraat 3
7731SM Ommen

tel: 06-21278605

Extra informatie

W. Velthuis is een bedrijf dat gespecialiseerd is in spackspuit en stucwerk. Het bedrijf is opgericht in 2001 en heeft ruim 20 jaar ervaring. Op deze site vind u informatie over wat spackspuit en stucwerk is. Ook staan er foto's op voor de impressie.   
U kunt bij W. Velthuis terecht voor het meest voorkomende spackspuit en stucwerk werkzaamheden. Het maakt niet uit of u een particulier bent of een bedrijf.  
 
Stucadoren is een afwerklaag van gips, mortel of specie die je aanbrengt op muren of plafonds. De laatste afwerklaag bestaat meestal uit pleister of specie. Voordat de lagen goed kunnen worden aangebracht, moeten er eerst een paar dingen gebeuren. 
 
  • Haal alle behang van de muren. 
  • Als het nodig is moeten de muren worden behandeld. 
  • Zorg ervoor dat eventuele los hangende delen verwijderd worden. 
 
Als het stucadoren klaar is moet de laag drogen. Het licht aan het weer hoe lang het gaat duren. Meestal is het met 2 tot 3 dagen droog. De laag kan bewerkt worden en is overschilderbaar. Omdat geen huis het zelfde is, kom ik graag vrijblijvend langs bij u om te kijken.