Stukadoors
Abu-Afbouw in
Muntendam
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VAbu-Afbouw
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Abu-Afbouw
Mahatma Gandhiweg 136
9649BP Muntendam

tel: 0598-795049

Extra informatie

Welkom op Abu-Afbouw   
Onze website heeft als doel u te laten zien waar we mee werken, en op welke manier we werken. 
 
Simpelweg hebben we 4 uitgangspunten: kwaliteit leveren, werken volgens afspraak, een goede prijs, en zeker zo belangrijk, mensen die uitstralen dat ze plezier hebben in hun vak. En dat hebben we. 
 
 
ABU-Afbouw is niet alleen qua keuze in afwerkingen en diensten enorm veelzijdig. Ook onze klantenkring is enorm breed. Particulieren kunnen bij ons terecht voor (de begeleiding van) alle denkbare projecten, op het gebied van wand- vloer en plafondafwerkingen. Mocht u iets willen uitvoeren dat niet op deze site wordt vermeld, bel ons dan! Er is meer mogelijk dan we hier kunnen weergeven. 
 
Restauraties kunnen voor particulieren, stichtingen en verenigingen worden gedaan. Woningbouwverenigingen, en collega-bedrijven die een stukje expertise missen kunnen ook bij ABU-Afbouw terecht. 
 
 
ABU-Afbouw in het kort 
 
ABU-Afbouw is opgericht in oktober 2010. Johan Drewes besloot zelf een bedrijf op te gaan zetten. Met als bagage 22 jaar ervaring als stukadoor en 14 jaar ervaring als projectleider in het stukadoorsvak en 2 jaar ervaring als vakdocent, heeft Johan een duidelijk beeld van het ideale stukadoorsbedrijf. 
 
 
De mensen 
 
De mensen die bij ABU-afbouw werken vormen het gezicht van het bedrijf. We werken als een team, maar we hebben elk onze eigen schat aan ervaring, die we hebben meegenomen naar het bedrijf. Kom meer te weten over de mensen die straks misschien wel bij u aan het werk zijn. 
 
 
Onze afwerkingen 
 
De afwerkingen die we bij ABU-Afbouw hanteren zijn onder te brengen in verschillende soorten: traditionele afwerking, sierpleister, decoratieve wandafwerking, Italiaans stucwerk en ecologisch stucwerk. 
 
Het bedrijf 
 
Advies, begeleiding en uitvoering, 3 woorden die de basis vormen voor de naam van ons bedrijf. 
 
Advies kan worden gegeven in het gehele traject van een verbouwing, renovatie of restauratie. Met onze ruime ervaring en specialisten op vrijwel alle gebieden van het vak zijn we in staat om advies op maat te geven. Begeleiding kan bijvoorbeeld worden geboden in de vorm van een projectleider voor uw project. We houden dan het verloop van de werkzaamheden voor u in de gaten en zorgen voor een correct verloop hiervan. 
 
Uitvoering mag voor zichzelf spreken. Met goed opgeleide, gediplomeerde en VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) gecertificeerde mensen in dienst is ABU-afbouw de ideale partner voor uw restauratie- of afwerkingproject. Voor particulieren, maar ook voor woningbouwverenigingen of aannemers. 
 
 
RestauratieRestauratie 
 
Naast ervaring in nieuwbouw hebben we ook al veel ervaring opgedaan in het herstel van oude bouwwerken. Zo zijn we betrokken geweest bij restauraties voor de Stichting Oude Groninger Kerken en hebben we diverse monumentale panden en boerderijen weer teruggebracht in de oorspronkelijke staat. 
 
 
De mensen van ABU-AfbouwDe juiste mensen op de juiste plaats 
 
Mocht een (deel van) een (renovatie)project vragen om een externe specialist, dan zullen wij dit niet uit de weg gaan. In dit geval zal ABU-afbouw de spin zijn in het web en als aanspreekpunt blijven functioneren. 
 
 
Persoonlijk 
 
Ondanks onze veelzijdigheid zijn we een persoonlijk bedrijf. Ellenlange procedures voor het aanvragen van offertes of informatie is er niet bij. Als ons bedrijf en onze werkwijze u aanspreken dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Niet via de telefoniste of via het hoofdkantoor, maar bij Johan. 
 
 
De mensen van ABU Afbouw 
 
Jeroen Ottens 
 
“Ik ben gediplomeerd stukadoor met meer dan 10 jaar ervaring in het vak. Ik ben allround inzetbaar voor vloer, wand en plafondafwerking. 
 
Mijn motivatie om bij ABU-afbouw te gaan werken is, om bij een jong dynamisch bedrijf te werken waar de kwaliteit van het werk en het contact met de klant voorop staat. 
 
Ik hoop dat ik er aan kan bijdragen om samen met mijn collega`s een gezond, en plezierig bedrijf om bij te werken, te realiseren. 
Wat ik belangrijk vind binnen ons bedrijf is dat wij ons allemaal voor 100% inzetten, kwaliteit leveren en ons daarmee onderscheiden van de rest”. 
 
 
Daniel Bouwmeester 
 
“Toen Johan bij ons kwam met het idee om een bedrijf te beginnen, was ik meteen enthousiast. Met een kleine club, er samen iets van maken. Iedereen neemt zijn verantwoordelijkheid, we hebben een goede vriendschappelijke band en willen samen mooi en goed werk afleveren. En dit alles ook nog met veel plezier in het werk. Doordat wij erg betrokken worden in, en betrokken zijn met, het bedrijf blijven we gemotiveerd en houden we plezier in ons werk. Omdat we erg nauw contact met elkaar houden kunnen we het werk altijd goed afleveren en gemaakte afspraken jegens elkaar en klanten nakomen. 
 
Ik ben van mening dat we met ABU- afbouw een mooie toekomst tegemoet gaan met veel werkplezier en een hoop tevreden klanten en kijk er dan ook erg naar uit om nog vele jaren met elkaar op deze manier te werken!” 
 
 
Arthur Angenent 
 
“Ik ben Arthur, 46 jaar en woonachtig in Groningen. Mijn specialiteiten zijn restauraties en het aanbrengen van design stucwerk, als Betonlook en Beton Ciré. In de 24 jaar waarin ik werkzaam ben als traditioneel stucadoor ben ik enorm veel facetten van het vak tegengekomen. Daardoor heb ik ruime ervaring opgedaan in raap- blauw- en witpleisterwerk. Ook ben ik inzetbaar in projecten waarin schuurwerk, sierpleisters en plafondpleisters worden gebruikt. Tenslotte ben ik goed in het aanbrengen van designstucwerk, als marmerlook, betonlook, Oikos en andere decoratieve pleisters. 
 
Naast bestaande technieken en producten houd ik mij ook bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten. Dit wordt in samenwerking met een uitvinder gedaan. Hieruit zijn al enkele mooie, nieuwe producten ontstaan. 
 
Ik ben bij ABU-Afbouw gaan werken omdat dit een nieuwe uitdaging is voor mij. Hier werk ik met ervaren collega's, die elk hun eigen specialiteit hebben. Hierdoor en door de goede onderlinge samenwerking denk ik dat ABU-Afbouw een goed en betrouwbaar bedrijf is" 
 
 
Adriaan de Keijser 
 
“Hallo, ik ben Adriaan de Keijser, ben 31 jaar en inmiddels 11 jaar werkzaam als stukadoor, iets wat ik met erg veel plezier en motivatie doe en bij ABU afbouw alleen nog maar verder groeit aangezien we een leuke club zijn die elkaar al jaren kent. We vullen elkaar goed aan op werkgebied en hebben privé ook goed contact met elkaar. Een ander belangrijk punt voor mij is dat de kwaliteit bij ABU afbouw voorop staat. Alles gaat in goed overleg met de klant en met elkaar. Juist door de goede teamspirit weten we het beste uit onszelf en elkaar te halen. Hierdoor ben ik van mening dat we ons onderscheiden van de grotere en vaak loggere organisatie waar kwaniteit boven kwaliteit gaat." 
 
 
Derek Clarke Acaster 
 
“Ik ben Derek Clarke Acaster, 46 jaar en woonachtig in Hoogezand. Ik ben gediplomeerd stukadoor met meer dan 20 jaar ervaring in het stukadoorsvak. Na jaren samen te hebben gewerkt met Johan Drewes als uitvoerder was ik altijd onder de indruk van zijn manier van werken en staat van dienst. Johan kwam met het idee om met zijn inzicht, passie en ervaring een bedrijf voor zichzelf te beginnen en ik was direct overtuigd dat zijn ideëen werkelekheid gingen worden. Samen met een klein vriendschappelijk gebonden groep van ervaren stukadoors die dagelijks 100% geven om hun specialiteiten om te zetten tot kwaliteit voor hun klanten. Ik ben daarom zeer enthousiast om deel te zijn van deze groep en dit bedrijf, ABU Afbouw. Daarnaast ben ik van menig dat het nieuw gemotiveerde bedrijf een veelbelovende toekomst heeft en zie u graag in de nabije toekomst tegemoet!"