Stukadoors
ASL Stucadoors in
Holten
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy

Verzetstraat 53
7451DN Holten

tel: 06-54346373

Extra informatie

Welkom bij ASL Stucadoors   
 
Stukadoorsbedrijf ASL is gevestigd in Holten en verricht werkzaamheden in heel Nederland. 
 
 
Dagelijks telefonisch bereikbaar op Nr: 06-54346373 
 
 
U kunt bij ons terecht voor: Traditioneel stukwerk, sierpleisterwerk, renoveren van wanden en plafonds, spuitwerk van wanden en plafonds, sierlijsten en ornamenten, glasweefselbehang, sausspuiten en schilderwerk. 
 
 
Naast vakkundig advies kijken wij ook met u, naar uw eigen ideeën en ontwerpen. Gezamenlijk bekijken we hoe het een en ander realiseerbaar en betaalbaar is. 
 
 
Als opdrachtgever wilt u natuurlijk het beste voor uw woning of project. Bij Stukadoorsbedrijf ASL bent u te allen tijde verzekerd van vakmanschap, gebaseerd op vele jaren ervaring, tegen zeer concurrerende prijzen. Wij verzorgen ieder project met uiterste zorg. Onze projecten worden altijd vooraf opgenomen en uitgebreid met u besproken. Door alle opdrachten en uitwerking in nauw overleg met u vast te stellen garanderen wij een correcte afwerking. Daarnaast zorgt een nauwkeurige planning ervoor dat wij de werkzaamheden op het met u overeengekomen tijdstip aanvangen en binnen de afgesproken termijn opleveren. 
 
 
Stukadoorsbedrijf ASL 
 
Is aangesloten bij de (NOA) Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven, Garantie Keurmerk.

Specialiteit
  • Traditioneelstukwerk 
  • SierPleisterwerk 
  • Renovatiewanden,plafonds 
  • Spuitwerkwanden,plafonds 
  • Sierlijstenenornamenten 
  • Glasweefselbehang 
  • Schilderwerk