Stukadoors
Stukadoors NAS Geffen in
Geffen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStukadoors NAS Geffen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stukadoors NAS Geffen
Heesterseweg 43
5386KT Geffen

tel: 073-5342222

Extra informatie

Met zo’n 300 medewerkers verdeeld over 5 afbouwdisciplines behoren wij tot een van de grootste afbouwbedrijven op de Nederlandse afbouwmarkt uitsluitend opererend voor de zakelijke opdrachtgever. Onderscheidend door betrouwbaarheid en vakbekwaamheid op het hoogste niveau.   
U kunt ons benaderen voor zowel de kleinere als grotere projecten. 
 
Wie zijn we? 
 
Met zo’n 75 medewerkers verdeeld over 5 afbouwdisciplines behoren wij tot een van de grotere afbouwbedrijven op de Nederlandse afbouwmarkt, uitsluitend opererend voor de zakelijke opdrachtgever.  
Onderscheidend door betrouwbaarheid en vakbekwaamheid op het hoogste niveau. Ondanks onze schaalgrootte kenmerken wij ons door korte communicatielijnen, flexibiliteit, daadkracht en een no-nonsense cultuur. 
 
Wat zijn onze producten? 
 
Stukadoors NAS Geffen verzorgt het verlijmen van kalkzandsteenblokken en -elementen. Het aanbrengen van dekvloeren, zowel cementgebonden als anhydriet gietvloeren. Het bouwen van separatiewanden die kunnen bestaan uit gipsblokken, cellenbeton of metalstud. En uiteraard verzorgen wij het aanbrengen van alle soorten stukadoorswerk en het aanbrengen van spackspuitwerk op wanden en plafonds. 
 
Daarnaast denken wij graag met u mee als het gaat om het grotere totale afbouwpakket en afwerking.

Specialiteit
  • Kalkzandsteenlijmwerk 
  • Dekvloeren 
  • Seperatiewanden 
  • Stukadoorswerk/Spackspuitwerk 
  • Metalstudgipsplaatwanden/plafonds 
  • Reparatieenonderhoud 
  • Leerbedrijf 
  • PartnersNASAfbouw