Stukadoors
D A Oudendag Stukadoors in
Den burg
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VD A Oudendag Stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
D A Oudendag Stukadoors
Kogerstraat 122
1791EV Den burg

tel: 0222-313972

Extra informatie

Welkom bij D A Oudendag Stukadoors    
Voor al uw: 
 
  • Advies 
  • Traditioneel stucwerk 
  • Modern stucwerk 
  • Decoratieve sierpleisters 
  • Fraaie kunstof vloeren 
  • Buitengevelisolatie 
 
 
Wie zijn wij 
 
Historie 
 
Stucadoorsbedrijf Oudendag bestaat inmiddels al zo'n 18 jaar. Oudendag senior kan bogen op 35 jaar ervaring in het stucadoorswezen. Na het behalen van de diverse diploma's werd in 1988 het bedrijf opgestart als eenmanszaak. Nadat ook zoon Raymond ook alle benodigde papieren behaald heeft is hij in 2001 in de VOF opgenomen. 
 
Onwikkelingen 
 
Het bedrijf is meegegaan met de tijd. Werd er eerst met traditionele mortels gewerkt, thans is er sprake van vernieuwde gipsmortels die met moderne methoden zoals spuittechniek worden aangebracht. 
Het voordeel hiervan is dat efficiënt gewerkt kan worden en dat het lichaam mider belast wordt. 
De werkzaamheden bestaan echter niet alleen uit witpleisteren van wanden of plafonds, maar ook uit het aanbrengen van decortieve sierpleisters en fraaie kunstof vloeren. Doordat er wordt gewerkt met een hoge kwaliteitsnorm, is het bedrijf ook toegelaten tot de ESA (Erkend Stucadoors- en Afbouwbedrijf). Deze organisatie voert controle uit op de kwaliteit van het totale product. 
Dit komt vooral ten gunste van de consument. Bij een professioneel ESA bedrijf dienen de medewerkers goed ambachtelijk vakwerk te leveren met de kennis van materialen en de nieuwste technieken. Zulke bedrijven, dus ook die van Oudendag, werken volgens onbetwiste richtlijnen. 
 
Heden 
 
Tot op heden bewaakt Stucadoorsbedrijf Oudendag nog altijd de constante kwaliteit van het totale product, zowel naar de consument als de aannemer. 
We zien de toekomst dan ook met veel vertrouwen tegemoet.  
 
Stucwerk 
Traditioneel Stucwerk 
 
Dit stucwerk bestaat uit een kalk-, zand- en cement-specie. Deze (kalk-zand-cement)specie werd voorheen zowel in vochtige ruimtes als elders in andere ruimtes gebruikt. Desgewenst afgewerkt met een kalk-gipsspecie. In zowel een gladde variant als een geschuurde variant. 
 
Deze kalkspecie wordt tegenwoordig weinig gebruikt. Soms nog op speciaal verzoek; bijvoorbeeld in vochtige ruimtes die zeer intensief worden gebruikt. Het grote voordeel is dat de kalkspecie goed waterbestendig is. Daardoor is deze mortel ook geschikt voor buitengevels.