Stukadoors
Ronald Lindhout Stukadoors in
Boskoop
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VRonald Lindhout Stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Ronald Lindhout Stukadoors
Reinette 14
2771PE Boskoop

tel: 0172-213610

Extra informatie

Ronald Lindhout Stukadoors   
Ronald Lindhout Stukadoors is al meer dan 30 jaar een bekend onderneming in Boskoop en omgeving. Gespecialiseerd in sierpleister en pleisterwerk voor binnen- en buitenmuren voor oud- en nieuwbouw. 
 
Kiest u voor een mooie gladde pleister of liever een spachtelputz als wandafwerking. Wilt u een strak glad plafond of gaat u voor een mooi schuurplafond. Houdt u van sierlijstweken en ornamenten. Klassiek of modern, het kan allemaal. De muren en plafonds in gewenste kleuren sausen behoort ook tot de mogelijkheden. 
 
Graag bieden wij u een vrijblijvende offerte aan die past bij uw woonwensen. 
We besteden goede zorg en aandacht aan onze offertes, zodat we u een volledige en duidelijke prijsopbouw laten zien. Een mooi uitgevoerde wandafwerking begint immers bij de juiste keuze vooraf. 
 
Een eersteklas pleisterwerk geeft een meerwaarde aan uw woning. Woningen ouder dan 2 jaar vallen voor saus- en stucwerk in het lage btw tarief van 6%. 
 
Ronald Lindhout Stukadoors is aangesloten bij de branchevereniging NOA. Een NOA- vakman staat voor een goed eindresultaat.  
 
Van alle markten thuis 
 
Door onze decennia lange ervaring is niets te gek of te dol. Binnen ons vakgebied hebben wij alle mogelijke technieken en materialen al zo vaak gebruikt dat uw vragen en wensen door ons veelal te realiseren zijn. 
 
Zo kunt u bij ons ondere andere terecht voor: 
 
- Stucwerk  
- Spuitwerk  
- Spachtelputz  
- Sauzen  
- Uitrapen  
- Buitenmuren 
- Cementgebonden pliesters  
- Schuurwerk 
- Renovatie 
- Onderhoud 
- Restauratie 
- Sierlijsten en ornamenten

Specialiteit
  • Plafonds 
  • Sierpleister 
  • Lijstwerk