Stukadoors
Ben Totaal Afbouw in
Best
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VBen Totaal Afbouw
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Ben Totaal Afbouw
Michiel de Ruijterstraat 2
5684 BL Best

tel: 06-13375557

Extra informatie

Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in heel Nederland en Belgie. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Best, Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Gent.   
Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Op deze site kunt u informatie vinden over onze diensten. Heeft u hierna nog vragen dan kunt u ons altijd bellen, schrijven of mailen. 
 
Ben Totaal Afbouw is een vertrouwd adres voor al uw afbouwwerkzaamheden. 
 
Ons bedrijf bestaat sinds 2002 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming. 
 
Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan systeemplafonds, systeemwanden, gipswanden, stukadoorswerkzaamheden, schilderen, latex spuiten en alle timmerwerkzaamheden. 
 
U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren. 
 
Diensten 
 
Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in heel Nederland en Belgie. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Best, Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Gent. 
 
Ben Totaal afbouw is een bedrijf gespecialiseerd in het monteren van systeemwanden en -plafonds, inclusief de volledige afwerking van de gipsplaten in alle klassen (klasse A t/m D). Bij deze volledige afwerking behoort ook de mogelijkheid tot latexen (zowel handmatig als machinaal met spuit) van hoogglans t/m mat. 
 
Uiteraard behoort stucadoren, schilderen en behangen ook tot onze werkzaamheden, waarbij eveneens kan worden gezorgd voor eventuele reparatie van houtrot en (indien reparatie van houtrot niet meer mogelijk is) eventuele vervanging van kozijnen en deuren. 
 
Eveneens kunnen wij voor u ook voorzien in kleine aanbouwen, afdakjes, elektra-werk, kleine loodgieterswerkzaamheden en tegelwerk. 
 
Al met al zijn wij het juiste bedrijf voor de totale afbouw. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.